Sedaaaa2 Merhaba daha yeni hamileyim ama afedersiniz çok gazım var iyi gelen bişey var mı ne yapmam gerekiyor özellikle akşamları çok oluyor
Emosss35 Sedaaaa2 ben 28 hafta oldum halen devam canim o gaz sancisi ölüm gibi cok cektim halen cekiyorum bugün bile gaz sancisina uyandim sabah
Gamze_trgt Sedaaaa2 canım ben 8 aylık hamileyim bana da ara ara oluyor gayet normal korkulacak bir şey yok rahat olabilirsin.😊
baby_mama diamond2635 rezene çayı gebeliğin erken dönemlerinde tehlikeli değil mi? Ben 37. haftadan sonra doğumu kolaylaştırması için tüketmiştim.
Sedaaaa2 Ayceycev havalardan sanırım bı sıcak bı soguk gaz yapıyor bende içeyim bakalm çok teşekkürler
Ayceycev Sedaaaa2 iç iç bekleme cok iyi geliyor onu ictikten sonra da duşa gir bişeyin kalmaz insallah benim de dayanilmayacak gibi oluyor
Ayceycev Sedaaaa2 yani bana doktor önermişti gebeyken iç diye ama isterseniz doktora bi sorun bebiş çok küçükmüş.. duşu da cok sicak almayin bu arada
Gamze_trgt Sedaaaa2 ama geçmesini istiyorsan rezene çayını içebilirsin tam geçmese bile en azından biraz da olsa rahatlarsın!☺️
diamond2635 baby_mama hayır hiçbir bitki çayının günde iki fincanı geçmediği sürece gebelikte zararı yoktur.Rezene çayı ise gaz giderici özelliği olduğu için hamilelikte önerilir.