Eftoker Demetklc bitkisel boya ile kuaförde boyattım erken saatte gittim boya kokusu falan olmadan. Boyanan boyanında kokusu yoktu
Ayazali Demetklc Boyattım ben.simdi açma işlemi yapılacak cumartesi günü ona gideceğim..ilk hamileligimde de boyatmistim.dr izin verdi.
TubaEla Demetklc ilkinde boyatmadım bunda da kendim boyadım 5aylık falandım 1ayı geçti çok şükür sorun yok
Aylinsemih Demetklc canm eczanede çalışıyorum bitkisel sac boyaları var kendi kadin dogum doktorumda kullanıyor ve her hastasını bize yönlendiriyor o marka boya için tamammen doğal ve alan çok memnun kalıyor 2 3 paket birden alıyor sanki kuaförde boyatmış etkisi yapıyor markanın adı da phyto color he eczanede olmaya bilir ama söylerseniz temin ederler
ElifBademmm Hayır yaaa. Ne kestirebildim nede boyatabildim. Beyazlar çıktı hep, uzadı bu sıcaklarda, son 5 hafta diyorum sabrediyorum bakalım
Demetklc Eftoker ilk gebeliğimde hiç boyatmadım. Ama bu sefer bende boyatmak istiyorum. Bir sıkıntı yaşamadınız o halde
Eftoker Demetklc doktoruma danışıp boyattım şuanlık bi sıkıntı yaşamadım 🙏🏼 Doktorunuzla konuşmalısınız ☺️