Sblatc Bir_abla bana da tahminde bulunur musunuz geçen ay erkek bu ay kıza benziyor denildi kesin bi şey söylenmedi https://resimyukle.io/g/5XbUFj1l4H
Sblatc Bir_abla geçen ay doktor vermedi malesef bu ay da bunu verdiler😑 bi de 8 haftalıkken var elimde 14 haftalık yok bu 19 haftalık. Neden düzgün vermedi bilmiyorum. Elimde bi tane düzgün foto yok. İnternetten haftalık ultrason görüntülerine bakarak avunuyorum😅
Bir_abla Sblatc ah be kötü olmuş 8 haftalık fotoda da ramzi teorsi var pek tutmaz ama bebk soldaysa erkek sağdaysa kız
Bir_abla Sevgiymz3827 netten bakabilirisn canım 111213 haftalık bebeklerde yandan foto da bacak kısmındaki ilk cinsel organ saghası bilimsel olarak eğer iki çizgi paralelse kız bir diğeirne dikse erkke oluyor
Ozee Bir_abla bu çok tutan bir teori mı acaba? Çok fazla duydum ama tutup tutmadığını çok merak ediyorum
Bir_abla Ozee yani çin takiivimi gibi az da osla doğruluk payı var am aaz işte sorun orda 😂 ama ramziye benzer bi şey bukdum ben ama benğin en az ikinci çocuk olması lazım abla veya absiisin usg fotosuyla kıyaslamak gerkeiyor iksiinin de 567 . Usglerini alıyoruz elimize ikiside aynı taraftaysa sağda veya solda farketmez bebkte abla veya abisiyle anyı cinsiyete sahip oluyor rmazi ye benizyor da benzemiyorda am kesin tuutyor nerdeyse eğer ilk bebk kızsa ve atıyorum sağdaysa ikinci bebekte kızsa sağda erkkese solda yani zıttı oluyor
Ozee Bir_abla doğru çok mantıklı. Valla ben çin japon Rus ne bulursam yaptım 😂😂 benim daha bebek bile tam gözükmüyor ama sağda bir beyazlık var hepsine göre de kız diyor da bilmiyorum artık şaşırtabilir belki 😁
Bir_abla Ozee hepsinde kız sa kızdır 😂 şaka bi yana bizim bebek rus takvimi , ramzi teorisi,nub teoriis hepsinde erkekti birtek çin kız diyordu kız oldu kimin tutacağı belli olmuyor abla veya abisi varsa onlarla kıyasla bakalım