Hazeleyes_ Merhabalar arkadaşlar, normal saç boyası kullanan oldumu ? 25. Haftadan sonra ? ()Bitkisel sormuyorum () bu normal saç boyalarından kullanan oldu mu? Saç boyarken neler yaptınız nasıl önlem aldınız acaba ?
Pestil Hazeleyes_ 6 haftalıkken kullanmıştım palette, ama hamile olduğumu bilmiyodum o yüzden önlem falan almadım
Aysnn3705 Hazeleyes_ bn 2-3 hafta önce boyadım palette almıştım sadece boya yaptığım yeri hvalandırdım iyice bide maske taktım kokusundn etkilenmiştim die başka d bişe yapmadım
Momy01 Hazeleyes_ doğumum yaklaştı bende doktoruma sordum saçımı boyatma konusunda ki düz renk açıcı felan yok doktorum her ne kadar bitkiselle boyamayı öneren doktor olsada ben ikisi ilede önermiyorum dedi 9 ay boyunca çünkü ikisindede kimyasal var ve bana kalırsa boyatma demişti üstüne internettende araştırdım ilk ve son 3 ay önermiyorlar 3 ve 6 ay arasında bitkisel olmak şartı ile sorun yok deniliyor ama bilmiyorum ben riske atmak istemedim ama sizd evir doktorunuza danısın en iyisini onlar bilir
EczSinemltnlk Hazeleyes_ 21. Haftamdayım 3 kez dip boyası yaptım. Organikle boyadım ilk fasılda fakat istediğim sonucu alamayınca her zaman kullandığım markaya(Koleston) döndüm aşağıya bilgisine güvendiğim uzman bir doktorun görüşünü de ekledim🤗
Hazeleyes_ Aysnn3705 tamam bende zaten balkonda boyamayı düşünüyorum, açık havada beyazlarım kapansın çok fazla da tutmam normalde 30 dk yazıyor ya 20 dkda yıkarım diye düşündüm. Çünkü bende kendim boyadım zaman hemen sürünce 5 dk rengi giriyordu
Hazeleyes_ Momy01 doktoruma sordum ben boyayabilirsin dedi ama boya markası vermedi bende evde olanla boyamak istedim o yüzden sordum boyama yapanlara. Ben boyaycağım çünkü
Hazeleyes_ EczSinemltnlk benimde takip ettiğim bi doktor kendisi . Zaten bende balkonda boyamayı düşünüyorum 20-25 dk içinde yıkarım çok fazla dibime sürmem çünkü. Bende de koleston var evde onla boyarım artık:)
Elsu26 Hazeleyes_ ablam doğuma yakın boyamıştı hatta ben boyamıştım saçını çok şükür bir şey olmadı ama dibine sürmeden boyadık ve önce doktoruna sordu o izin verince boyadık
Hazeleyes_ Elsu26 doktorum da izin verdi ama ben o an boya markası sormadım . Ama araştırdım netten boyayan olmuş burdan da sormak istedim . Doktorumdan izin çıktı
Yaseminkk Hepsinde kimyasal bulunuyo istedigi kadar bitkisel olsun. bence risk almaya gerek yok ben uzun süre kuaförde çalıştım doktor boyatabilirsin demedigi sürece risk almıyoduk. boyatan kişilerde de bi sıkıntı oldugunu görmedim ama aşırı rahatsız bi beyazı olmayan risk almasın bence loreal, koleston, palette kapatıcıligi çok güzel boyalar tabi kapaticilik arttikca boya gücü riski artabilir.
Hazeleyes_ Yaseminkk doğrudur , zaten kullandıgımız herşey risk altında , bi ruj bi far en basidi bi krem bile neyden yapıldığını bilmiyoruz , yiyemediğimiz herşey hoş yediklerimizin bile bazıları zararlıyken . Ben kararım verdim zaten boyatacağım. Bir kaç tane doktorada sordum kendi doktorum hariç hepsi boyamaya karşı çıkmadı. ama sanş artık tamamen bence
Yaseminkk Hazeleyes_ yinede maskenizi takip çok uzun tutmamaya çalışın kokusuna çok Maruz kalmamış olursunuz☺️
[silindi] Benim doktorum da 2. Trimesterdan beri her randevuda boyatabilirsin sacini demisti. hic oyle organik bitkisel ayrimi da yapmamisti.