ogluileannesi Kızlar selam 12. haftada ikili testte doktor erkek diye tahmin etmişti , burada herkes nub a göre kesin kız dedi instagramda cinsiyet tahmincisi kesin kız dedi. 14+6 kesin olarak öğrenmiş bulunmaktayım oğlum olacağını 🦋😇
Derinim2203 ogluileannesi ay bende bugün öğrenecek heyecanım kıpır kıpır 🤣🤣 bana da cinsiyet tahmininde kız dediler bır kızım var hayırlısı olsun ☺️☺️
ogluileannesi Derinim2203 canım Allah razı olsun inşallah gönlündeki olur 🤲🏻 Bana kemik yapısına göre de kız demişlerdi ☺️
ogluileannesi Derinim2203 canım o belirtiler hep hurafe. Midem ilk haftalarda kötüydü annem kesin kızın olacak dedi 🤣 bünye meselesi o işler. Ama annem dışında tüm akrabalarım hep oğlun olacak dedi güzelleşmişim 🤣🤣 yüzüm parlamış fln
ogluileannesi Snmgrbz ilk günden beri erkek hissettim 😍 hatta evlenmeden önce bi ilk çocuğumun erkek olacağını hissederdim
Snmgrbz ogluileannesi bana da herkes kız diyor. Bende kız isterdim hep. Ama erkek gibi hissediyorum 🥰🥰
Saliha-kara ogluileannesi banada ogluileannesi banada istagramdan cinisiyete biri kız biri erkek dedi bakalım hangisi dgru bilecek 🥰
DuaElf ogluileannesi demek ki neymiş yıllarını bu işe adamış doktorlarımıza güvenecekmişiz. Orda burda cinsiyet tahmini dağıtan, bu işin okulunu okumamış, uzaktan yakından ilgisi ve aslında bilgisi olmayanlardan medet ummayacakmışız 😂 sağlıkla alın kucağınıza 🌸
Derinim2203 DuaElf aynen katılıyorum sana işte meraktan bizimkinde bana da herkez kız dedi ama tam tersi çıktı