ymryesl Merhaba kızlar, 7 haftalığız 🌸 Doktorum havuza girmek kesinlikle yasak, denize girerken de tampon kullan dedi. Enfeksiyon önemli amaçlı dedi ama tampon beni korkuttu açıkçası. Tecrübeleyen ya da bilgisi olanlar aydınlatabilir mi? 🤗
sibelyrl ymryesl bende ilk defa geçen yaz tecrübe ettim tatilimiz adetimin son 2 gününe denk geliyordu herkes tampon önerdi, ben zorlanmadım açıkçası tabi ilk takarken biraz değişik hissediyorsun ama 10 dakika sonra alışıyorsun çıkartırkende bir problem yaşamadım kullanamam diye düşünmeyin yani gayet kolay.
Morvy ymryesl niye korktunuz ben adet döneminde herzaman kullanırım yani normal zamanda kullanırım böyle bir rahatlık yok
Heather ymryesl bişey yok tamponda sımsıkı bir pamuk. Yıllardır kullanıyorum ben denize girerken periyoduma denk geldiyse.
ymryesl Morvy Gebe değilken bende bir kaç kez kullanmıştım ama hamilelikte nasıl olur bilemedim. Sıvıyla şişip, daha çok sıvıyı orda tutuyor ve enfeksiyona daha çok sebep olur diyenlerde oldu o nedenle biraz endişelendim
Avokadoo @ymryesl bende kullaniorm tampon korkcak bi sey yok ama markasina onem gosterin her markanin guzel olmuo
Avokadoo @ymryesl o.b. Guzel kotexi sevmiorum ama ben pedlerini de sevmiorm. Bi de discreet var bana daha hijyenik gelio bu cunku disinda plastik bi yapi var yerlestirip cektiginizde direk oturuo. Tampona hic ellemiosunuz o.b. De direk tampon cikio