aysegulagirturkmen Gzmm14 Küçük mi peki bazı yorumlarda küçük yazılmışta bence 1 yaşına kadar rahat kullanılır
Gzmm14 aysegulagirturkmen Valla bende ilk başta küçük gelicek sandım ama çok rahat kullanılır. Bana göre yeterli ve gayet büyük.
aysegulagirturkmen _Eylll1 meraba canım tekrardan Trendyol da 170 e düştü bu küvet alacağım da buna uygun havlu file aldın mı hepsi uyumlu oluyor mu ?
_Eylll1 aysegulagirturkmen canm valla almadım ne alıcamıda bulamadım olmadı sünger düşünüyorum onun hakkındada çok olumlu yorumlar var
Aylinsemih aysegulagirturkmen uygun avm ye bak bak canm set halinde değil parca parca satıyorlar küveti 100 150 tl ye aldım şimdi kovasini alicam yan avm sinde varmış burda kalmadı demişlerdi bi istagramdan bakın derim gri renk aldım pembesi de vardı çok güzel yani
aysegulagirturkmen _Eylll1 çünkü bu linkini koyduğun küvet diğerlerine göre büyük dolayısıyla file uyumsuz olabilir diye yorumlar okudum ondan sorayım dedim bulabildin mi diye
_Eylll1 aysegulagirturkmen cok önce babyjem xl uyuyor diye okumuştum bi yerde ama sonra onunda takılan yerlerinin cabuk kırıldıgını gördüm yorumlarda o yüzden kararsız kaldım ve bulamadm dediğim gibi siz bulursanız banada haber verin lütfen bende size😅
Neyzen İstanbul Şişli’de Uygun Avm var set 220 tl imiş bugün sordum ama oranın kargosu olmuyor gidip sizin almanız gerekiyor
BrcYrt Ben trendyoldan 200₺ ye almıştım şimdi de yine fiyat düşmüş 210₺ çok kullanışlı ve hiç yer kaplamıyor https://ty.gl/4dfezkw5 bu linkle alabilirsiniz
BrcYrt Kestanesekeri ben daha filesini almadım çünkü doğum kasım ayında olacak civil yada e-bebekten bulurum sanırım
birkedilianne aysegulagirturkmen Benim arkadaşım trendyoldan almıştı.Katlama yerinden delinir yırtılır gibi oldu kısa sürede. Şimdi su sızdırıyor
birkedilianne aysegulagirturkmen Artık bilemiyorum ama onda öyle bir problem oldu. Ben o yüzden almadım. Skip Hop ve e bebek in setini aldım