Emiryigit47 Güzel hamiş anneler regl hesaplamamla 26. Haftada gittim ultrasonda 28. Hafta olarak gözüktü bebek bilgisi olan varmı bu konuda 🥴🥴🥴
Purpura26 Emiryigit47 2 hafta ileri ya da geri olmasını sorun olaram görmüyor doktorlar. Doktorun ne dedi? Şekerine baktırdın mı?
LivaveLeyla Emiryigit47 bu haftalarda değişkenlik olabiliyor sanırım burda bir arkadaşım bebeği 3 hafta önden gitmiş hep 33.haftada normale dönmüş
Emiryigit47 Purpura26 tüm tahlillerimi yaptı sadece kansızlığım var ki bu hep olan bişey. Her hangi bir sorun oluşturmadığını söyledi ama bu benim 3. Hamileliğim ve ilk defa böyle bişey yaşamaak beni düşündürüyor acaba zamanında mı doğar yoksa daha erken mi 😖😊
ecemp161013 Emiryigit47 zamanında doga merak etme önde gitmesiyle erken doğumun alakası yok bebek suanlik iri buyuk ihtimal sonradan haftasını yakaliyo zaten irilikte de ama iri de kalsa dogum zamanında olur
Purpura26 Emiryigit47 Benim 1 hafta ilerde gidiyordu 30dan sonra haftasını yakaladı şimdi de 2 3 gün geri çıkıyor
Emiryigit47 Peki sizce ultrason haftasına göremi gideyim yoksa regl haftasınamı ??? Bu konuda çok sıkıntılıyım. Artık soranlara ne cevap vereceğimi şaşırdım 🥴
ecemp161013 Emiryigit47 regl haftasına gore gitmek gerekiyor bende öyleydim 3e haftaligiz suan haftasında 😂
ecemp161013 Emiryigit47 belirsiz bi durum değil bu sıkıntı yapma etrafımdaki herkesin öndeydi hep sorun değil ki bu 🌸