marbling10 Ufuk pek bilgim yok ama yorumlamaya çalışacağım, ağrının yeri şiddeti ve biçimini tarif eder misiniz?
satigul Ufuk Rahim büyümesinden, idrar yolu enfeksiyonundan, bebekten kısacası herşeyden kaynaklı olabilir. Muayene olmanız en doğrusu.
BirTEK Ufuk Benimde ağrım vardı sol tarafımda bazen sağ tarafımda doktora gittim ultrasonda bişey yok bebek iyi dedi sonra bide böbreklerine bakıyım dedi büyüme var dedi ve hemen üroloji doktoruna yönlendirdi kesinlikle beklemeyin ve gidin
Ufuk MineLule Soyle soyleyim sizde karım yerinden çıkacakmış gibi. Bir ağrı bunu doktorumlada konuştum ama doktor beni tersledi oyuzden bir şey soramiyorum
Ufuk satigul Bunu dün hastaneye gittim de sormuştum ama dün ağrım yok bugün basladi ara ara oluyo doktora sorduğum nedeni doktor beni tersledi
marbling10 Ufuk çok genel bir tarif bu, neresi altı mı üstü mü? Çıkacak gibi bir ağrı nasıl oluyor anlayamadım batma gibi mi adet ağrısı gibi mi? Kesik kesik girip çıkıyor mu yoksa sabit mi? Uzandığınızda azalıyor mu?
marbling10 Ufuk bence kadın doğum acil varsa gitmenizde fayda var, genelde ileri haftalarda adet sancısı benzeri sancılar normal karşılanmaz. Panik olmanızı gerektiren bir durum yoktur diye düşünüyorum ama görünmek iyi olacaktır.
MineLule Ufuk Geçmez daha da çok ağrıyabilir doktor kontrolüne yeni gitmişsiniz tahlil yapmadı mı? Hemen gidemem diyorsanız sağlık ocağında tahlil verin
marbling10 Ufuk terslerse siz de söyleyin neden tersliyırsunuz endişeli bir anneyim böyle yapmanız doğru değil diye. Ama bir kez terslensiniz diye herkes aynı olmaz ki böyle bir endişe duymanız saçma. O zaman herkes tersler diye hiç gitmeyelim. Her doktor aynı değil ki
BirTEK Ufuk Bebek için tek sıkıntısı erken doğum riski olabiliyomuş ama inşallah kimsede olmaz benimde geçer sağlıkla zamanında kucağımıza alırz