papatyahnm_ Trabzon icin özel hastane ve doktor önerisi ücretleri hakkında yardımcı olabilir misiniz ?
dilaraakbulut papatyahnm_ ben imperial gidiyorum dr onur dundar cok memnunum gecen senne eylulde dogum yaptim sezeryan spinal 2900 tl di simdi zam gelmis simdi 25 haftalik hamileyim
Nilaylks papatyahnm_ medicalpark yıldızlı hastanesi muayene ücreti 315 tl olması lazım ben polis indirimi kullanıyordum bakiye akbaşa gittim Doğum yaptım çok memnunum
Merve5561 papatyahnm_ Karadeniz Medical park gidiyorum 315 normalde muayene ama indirimle 270 veriyorum Hasan Tahsin beye gidiyorum
aminevera İmperial hastanesinde 235 tl karadeniz medicalde 265 tl her iki hastaneye de gittim önerebileceğim de imperial hastanesinde dilek hanım var ona gidiyorum çok iyi kendisi herşeyi anlatıyor güler yüzlü tavsiye ederim. Doğum ücretlerini bilmiyorum
papatyahnm_ Nilaylks bizde Rizede görev yapıyoruz Rizede bir tane özel var pek önermiyorlar o yüzden Trabzon düşünüyorum ☺️
Nilaylks papatyahnm_ Doğum ücreti de 4500 tl idi doktorumdan da oldukça memnunum yedi haftalık iken başladım 27 gün önce Doğum yaptım tavsiye ederim doktordan çalışanlara kadar çok memnun kaldım sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🌸
papatyahnm_ Nilaylks Çok teşekkür ediyorum insallah tüm annelerimize sagliklica kucağına almayı nasip etsin Rabbim 🥰😇