Acemianne0636 5 mayista Ankara Gata da pihtilasma ve kromozom testi verdim, 7 temmuz oldu hala cikmadi sonuclar yaptiran arkadaslar siz de ne zaman cikmisti sonuclar
LalinMom Acemianne0636 üni hastanesinde yaptırdığım 15 günde eğitim araştırma da yaptırdığım 3.5 ayda çıktı .
toocin Acemianne0636 benimki 14 günde çıktı. Yalnız internet sitesinde görünmüyor. Hastaneye gidip almak gerekiyor.
Aybarsss Pihtilasma 1 ayda ..genetik test te sorun oldu verdikten bi ay sonra laboratuvarda sorun oldu dediler tekrar kan verdik(ilk 3 buçuk)sonraki verdiğimiz 2 bucuk ay oldu hala çıkmadı..devlet hastanesinde
marbling10 Acemianne0636 şöyle izah edeyim. Bu tahliller biraz zorlu ve masraflı olduğu için sıraya alınıp toplanıp öyle yaoılıyor. Örneğin 100 sonuç toplanıp gönderiliyor. Siz 1. Kişi de olabilirsiniz 100. Kişi de. 1. Kişi iseniz çok uzun beklersiniz belki 3 ayda çıkar ama 100. Kişiyseniz 15 günde çıkar. O yüzden merak etmeyin çıkınca size mesaj gelecektir.
Acemianne0636 marbling10 ohhh cok sagolun icimi rahatlattiniz en fazla 3 ayda mi cikar sizce yani 5 agustosa kadar cikmazsa gidip sormali miyim sorsam bilgi verirler mi sizce 🙏
marbling10 Acemianne0636 hastaneye göre değişebilir ama arayıp bilgi alabilirsiniz en geç ne kadar sürede çıkar diye.
Turkolog12 Acemianne0636 konunun üzerinden geçmiş ama yeni kürtaj oldum 3 düşük olmadan bu testleri yapmadıklarını söylediler siz Gata da ilk dusukte yaptırabildiniz mi ? Bide hangi birime randevu aldınız acaba ? Bende yaptırmak istiyorum da 😔
burakveannesi Turkolog12 tesadüf okudum 2020 de bende galada yaptırdım pıhtılaşma testi tıbbi genetik bölümüne gideceksiniz kolay randevu bulunuyor zaten boş genelde bana bir ay dediler 2 haftada çıktı ailemde vsr derseniz yaparlar benimde nie kürtajı vardı oyle dedm yaptılar özeller çok pahalı çünkü 3 kaybıda bekleyemem