Deletedmom434 Kızlar sizce baby nest mi yoksa reflü yatağı mı daha iyi yoksa her ikisinide almalımıyım ?
parasetamoll Deletedmom434 hiç bebeğim olmadı bilmiyorum ama mantıken sanki reflü yatağı yakın geliyor ha tabi tecrübeli anneler daha iyi bilir :)
Emineslh Deletedmom434 kesinlikle reflü yatağı ve kenar korumalık aparatları var bebeği yan yüz üstü falan yatırma şansınız var ama babynest çok saçma geliyor bana olsa ne olur eskiden o mu vardı battaniye üstünde yatırılıyordu
Deletedmom434 parasetamoll banada mantıken o geldi ama bazılarıda reflü gereksiz babynest daha iyi gibi konuşunca insanın aklı çok karışıyor 🤷🏼♀️
Deletedmom434 Sefaat teşekkür ederim babynest birde belli aya dek kullanılıyormuş sanırım pek kullanışlı değilmiş birde
Deletedmom434 firdevs Emineslh reflü yastığını ne kadar süreyle kullanıyorlar birde bebeği sürekli üstünde bıraksak yan yatırsak olurmu 🤔
firdevs Deletedmom434 reflü yastığı canım kurtarıcım oldu resmen bütün gün onda uyuyor hatta geceleri yatağına koyuyorum yüz üstü yatırıyorum çok uzun uyuyor 🤗
Emineslh Deletedmom434 bebeğin boyu uzayana kadar kullanın yan yüz farketmez çünkü baş kısmı hafif yüksek ayak tarafa doğru inceliyor ve baş koyulan tarafta delikler var yüz üstü yatınca nefes alsın diye yan yatirıncada geriye ve ya öne düşmesin diye cırtcırtlar var aparatları var takıyorsunuz bebek hep sırt ve yüz üstü yatmaktan kurtuluyor ve bence bu kafa şekli bozulmasın diye çok önemli bazı kişilerin başına denk geliyor ve tabi en önemlisi baş kısmı yüksek olunca bebek kusma olayı azalıyor reflüsü olan bebekler rahatlıyor baby nest sadece kenarları çevrili ufak yatak aynı şey reflu yatağı içinde geçerli sonuçta o da yatağa koltuğa konulabiliyor baby nest extra özelliği yok bence benim düşüncem bu
firdevs Deletedmom434 kolları var zaten dayayıp yan yaptırabilirsin canım 6 aya kadar yatırdı benim arkadaşım bakalım biz ne kadar kullancaz 🤗
Deletedmom434 Emineslh evet baby nestten daha çok özelliği varmış reflü yastığının teşekkür ederim bilgilendirdiğin için 😊
Bfduam Emineslh c life evet biliyorum, sende işe yaradı mı? Sana benzer bi arkadaşım var burda onda da prolaktin yüksek ama düşürmüşler ilaçla hala kalamadı 2 yıl oldu. Ricam olsa inş yazar mısın benzer tecrübeler geçirmişsin. Ben topiği yazarım sana.
gonulcelen Deletedmom434 şuan ikisinde var ama sanki kullanım alanları farklı gibi yani reflü yastığı daha mantıklı gibi digerini muhtemelen gözümün önünde olsun diye kullanırım koltuk vs yatırırken yattığı yer belli olsun ama reflü şekil itibariyle kusma boğulma vs için daha kullanışlı olabilir
Deletedmom434 gonulcelen evet baby nest düz sade birşey bende kararsız kaldım ikisinidemi alsam diye düşündüm ama gerekli olanı bir sormak istedim her ikisinide alıp birinden pişman olmak yerine 🤔 umarım sen ikisinide kullanırsın
gonulcelen Deletedmom434 bakalım tecrübe edeceğiz kısmetse ikisini de almadım hediye 🙈 alsaydım ama reflü alırdım
Emineslh Yanlış anlamayın ama birşey demek istiyorum durumunuz iyiyse alın yada kullandıktan sonra vericek birileri varsa ya da evinizde kullanmadiklarinizi koyucak yeriniz varsa tabi birşey denmez alın ama zaten bebek en fazla 3bucuk 4 ay yatcak sonra hareketleniyor dönmeye emeklemeye başlıyor onun yerine oyun halısı yada ne biliyim başka şeyler alsanız sonuçta her ikisinde de olsa bebek yatcak ve çok hızlı büyüyor kıyafeti bile 3.cü ye giymiyorlar yada onun yerine yer salıncağı ana kucağı daha güzel birsürü şey var bi kaç ay için boşuna almayın sizi anlıyorum insan heves ediyor ama bu şekilde düşününce hatta yaşayıp görünce insan pişman oluyor
Deletedmom434 Emineslh evet haklısınız o yüzden bende hangisi gerekli karar vermekte güçlük çektim birde evi bir sürü şeyle doldurmak istemiyorum eşim tayinci memur taşınma telaşı olursa zorluk çıkıcak
MutluSon Emineslh Şuan beni babynestten vazgeçirdin 😁 doğru aslında ilk bebeğim ama insan heves ediyo ama sonra ikinciye de mi kullanalım yer kapliyor bide ohooo dediğin mantıklı 😉
Emineslh Deletedmom434 ah ah o zaman aman diyim alma bak benim eşimde özel harekatçı ve tayinlerimiz olucak inan bana alıp çöpe atmaktansa ya da taşınırken zorlanmak yerine daha hafif daha az şeyler alın gerçekten mantıklı düşününce aynı sonuca çıkıyor ben beşik bile almadım park yatak aldım bebekler çok hızlı büyüyor hep kucagimizda bizim dibimizde oluyor aldiklarimiz kullanılmıyor bana hep birşey alma hediye gelir dediler gerçekten çorap bile almadım şimdiden salonum doldu taştı koltuklarda oturcak yer yok ve daha bebek büyüdükçe oyuncak ıvır zıvır belli zaman sonra anneler olarak ev toplarken arcak yer arıcaz bide ben böyle anlatıyorum ama bende düzen hastalığı takıntısı var şimdiden neyi nereye sıkıstırsam derdine düştüm 😄 bide evi taşıma derdimiz var ne kadar az eşya o kadar rahatlık eşimde tembihledi 2 ay kullanıp atacaksan birdaha birşey almam dedi gözüm korktu 😄
Tubaa Deletedmom434 baby nest 0-2 yaşa kadar kullanılanları var salonda uyuduğu zaman içinde yatar yada annene gezmeye vesaire gidince bence kullanışlı olur reflü yatağı daha iyidir ama çok küçük onlar fazla kullanamayız bence tabi
Deletedmom434 Emineslh hahaha benimkide öyle beşik almicaz mesela neyin nolacağı belli değil 😬 ama reflü yatağı gerekliymiş onu alırım hem pek yer kaplamayan birşey bende de öyle var 2-3 cici aldım evimde küçük geçici oturuyoruz diye öyle tuttuk nereye sıkıştırıcam diye delirip sonunda dolap aldım 😂 oraya tıkıştırıyorum herşeyi
Hira Deletedmom434 ben ikisinide aldım Gittigidiyordan kampanyadaydı ikisi bana çok ucuza gelmiş oldu babyjem
Deletedmom434 Hira baby jem markasına baktım canım bebekte kayma oluyormu birde e bebeğe baktım sevi bebede kayma riski varmış