melekanesi Kızlar yarın detaylı ultrasonum var. İkizlerime hamileyim. 19+6 olacağım yarın. Erken mi acaba? Siz kaçıncı haftada yaptırdınız?
Purpura26 melekanesi 23. Haftada girdim ben. 22de gircektim aslında gittim kalbi biraz daha büyüsün dedi 23de çağırdı
melekanesi co2041 ilkgozagrimhavinim zehranurr Uyumsuzzz Teşekkürler kızlar. Geçen hafta gittim. 18. Hafta erken dedi. Haftaya gel dedi. Yine mi erken acaba. Bilemedim.
melekanesi Gzmm14 teşekkür ederim 😊 İkiz mi acaba sizinde? Sekreteri 18. Haftaya verdi. Doktor erken daha dedi. Yarına verdi. 19+5 oluyorum. 20 sayılır.
Gzmm14 melekanesi yok canım benim ikiz değil ama genelde hep aynı yapıyorlar diye söyledim.☺️ Ama tabi ki doktorun daha iyi bilir, kimilerini göremediği şeyler olduğunda tekrar çağırıyor on gün içeirsinde.
rosatue melekanesi benim doktorum 20. Haftada yapmamız lazım dedi. Bir öyle yaptı. Sonra 24. Hafta kalp değerlendirmesi İçin en uygun hafta dedi bir kez daha yaptı. Her ikisi de 20 dakika civarı sürdü.
Elidadila melekanesi erken doktorum 21-22 demişti yaptır diye kendi yapmıyordu. Bebeğin gelişimi için en doğru zaman.ben de 21+3 de gittim
melekanesi Gzmm14 geçen hafta yani 18. Haftada gittim. Kalpte parlaklık gördü. Erken diyip haftaya tekrar gel dedi. İnşallah yarın güzel haberler alırım. 🤲🏻🥰
Nesegazi melekanesi 22 de gittim ben en uygun zamanlar.Sizde 2 hafta daha bekleseydimiz birazdaha belirgin olmasi daha Iyi olur muayenede Ama nasil isterseniz
melekanesi Nesegazi geçen hafta yani 18. Haftada gittim. Kalpte parlaklık gördü. Erken diyip haftaya tekrar gel dedi.
Umut-Mucize melekanesi 22. Haftada yaptırdım ben. 14. Haftamda randevu almıştım. Randevu bulmak sıkıntı oluyor. Randevunu al biran önce