yarencaliskan Mom54544 pazartesi doğum yapıcam inşallah 🙏 Herşey çok güzel çok şükür ama bulantılar ağırlık ağrılar vsvs ama bebeğim için değer
Mom54544 metehaninannesiii 91 benimde 😂kardeşim askerde kaç gündür gün sayıyor bayramın 2.gunu burda inşallah diyorum senin şafak bitti bnaa daha çok var diye oda biter diyo biter bitmeye de sok olcak koca göbeğimi görünce 😂
Mom54544 metehaninannesiii evet rütbeler arttı hoş ben gül gibi geçirdim 1.yi 2.de biraz zorladı psikolojik olarak bıkkınlık bitmislik falan bakalım bu dönem nolcak 😊
Mom54544 yarencaliskan sağlıkla alın kucaginiza inşallah 💕 İlk 3 ayda bulantıniz falan olmuş muydu benim olmadı çok şükür sıkıntısız geçtik şimdiye kadar arada bı bunalım olsa da 😊
Mom54544 mco Onlar baştan beri var 😂😂 herşeyi erkenden yaşadım ben galiba cevremdekiler öyle diyo çünkü 😊
Mom54544 Durubatu Uyuyamama dönememe vardı zaten 😂😂 çok zorluyo dönerken belim sıcaktan da uyuyamıyorum bu ara 😊
Mom54544 Buseninannesi_21 Ödem 2 aydır falan var bende 🤭cevremdekiler çok çabuk yaşadın diyolar hızlı olmayı seviyorum diye dalga geçiyorum 😂uyuyamama sıcaklar geldi geleli var evim çok sıcak 😅
co2041 Mom54544 bu zamana kadar gül gibi geldik ama 3.trimester zorlayacak gibi duruyor şimdiden 🤦🏼♀️ Allah’ım kolaylaştırsın☺️
Mom54544 co2041 Daha yeni girdim hiç bilmiyorum nasıl geccek ama sıcaklar dan zorlayacagi kesin 😊rabbim kolaylaştırsin inşallah 🙂
Mom54544 Huzurmelegim_28 Yazın hiç gecmiyo malesef sıcaklar başladığından beri geciremiyorum günleri 😊
irorkay Mom54544 son 32 gün 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️ geçmiyor geçmiyor. Siz en iyisi yaşayarak tadın bu duyguyu ben anlatmayayım hiç 🤣🤣