Badgirl_ Kızlar 27+2 gunluk hamileym suan kaynanamlarla oturyrm sadece yatak odam var bebegme besik almak istyrm ama odayi daraltmyan kullanslı bi besik olsun istyrm binevi idaretn alms olacagm cnku 5 6 ay sonra evim bitecek kendi evime gecicem bana önerebilecgnz besik varmi hem fiyati uygun hem gorunus olarak güzel kullansli olacak
Egulii Badgirl_ ben babyteach mobilya besik aldm internetten arastirablrsn Idareten de alacak olsan kullanisli bi besik almani oneririm. Sonucta birkere aliniyor almisken iyisini kulkanisli onemlisi guvenli olanini tercih et
Ozlemmmmm Badgirl_ cilek mobilyada indirimde bir besik vardi mobilya ve yatagi icinde 535 tl idi hala devam ediyor mu bilmiyorum gorunus olarak cok guzel ve rahat 3 yasina kadar kullanir
GamzeMutUsta Badgirl_ Canım portatif 150-200 ₺ lik var seni çok iyi anlıyorum durumun sıkışıksa ki kendi evime geçince çocuk odası yapacam zaten diyorsun hiç 400-500 lüklere bakma bile portatif alırsan yarın birgün çocuk büyüyünce bozup kaldıra biliyorsun bende çok baktım çoğunlukla mobilya ve anne yanı olarak geçiyor ki bence gereksiz onlar.
Badgirl_ Egulii evet canmm baktm internetten güzeller ama ben soyle dusundm suan sadece bi besik alp evime cknca odasnı duzmek istyrm o yuzden fazla masraf yapmak istyrm maddi yonden buaralr sksgz o yuzden
Ceydadefne1 Ben dun baktim baby mall dan 490 tl ye cok guzel 100 lirada para ceki veriyolar bence gayet guzeldi daha uygunlari da vardi
FermnGulstn Ceydadefne1 güvenilir site mi cnm. Çünkü bnde ınternetten almak istiyorum ama aynı gelmez diye korkuyorum
Badgirl_ Egulii erken tabiki cammm hemen yapmicam aldgm besik beni 1 2 sene idare etmeli ama iste fiyatdada uygun olmali suan pahali bi besik alma durumum yok malesef
Ceydadefne1 Badgirl_ vala bu cibindirikli ebebekte de modeleri var ama baby mall mazalarinda daha uygun yani otamatik indirilenlerden yatagi felan komple icinde ben cok begendim sahsen bide 100 lira para ceki veriyo
Badgirl_ GamzeMutUsta aynen canmm bende oyle dusunyrm hem suan durumum.yok pahali bi besik almak icin hemde odada koyacak yerim yok galiba benm icin en iyisi portatf olack hem fiyat olarak uygun hem odama gore cok yer kaplmaz cok sagol tabiki imkan olsa bebeklermz icin en iyisini almak isterz
GamzeMutUsta Badgirl_ oda olur inşallah canım yeni doğan bebekte büyük beşiği hemen rahatça kullanamıyorsun zaten