Ysmn61 Arkadaşlar yarın 08.07 spinal anesteziyle sezeryan olucam ilk çocuğum çok heyecanlıyım beni neler bekliyor acaba 😱😱
MerveKaya38 Ysmn61 ay benimde bu cuma aynı heyacan bendede var Rabb’im sağlıkla hayırla kucağımiza almamızı nasip etsin inşallah canım benim 🤗🤲🏻🌺
Zumrut1996 Ysmn61 sezeeyan nasıl oldu ameliyatda ağrı hissetdinmi benim ilk sezeeyanim uyutarak olduda
Mel05 Aynen bende bugun spinal sezeryaba gurcem. Hada suan yoldayim hasdaneye Icimde bir heycan bur korku karma karişik hisler
Mel05 Ysmn61 cnm naptin oldunmu? Nasil gecti ben oldum evdeyim. Ama benim baya bir agrim var belim sirtim heryetlerim agriyor. Gobegne birsey bagladinmi veya lohusa korsasi felan ?
Ysmn61 Mel05 merhaba benim şuanlık herşey iyi dikiş yerlerim ağrıo yeni olduğu için yanıo biraz hiç bişe takmadım ilerde korse takıcam biraz düzelim 😌
Ysmn61 Zumrut1996 hiç ağrı hissetmedim sadece karıncalanma gibi dokunma hissleri oldu çekiştirme başka hiç bişe 😌
Zumrut1996 Ysmn61 yanmalar normal hergun pansuman yapiyormsun oturmana uzanmana dikkat etsen o yanmalar gececr gecmsi olsun