Merhaba güzel annisler ,evet bende doğum yaptım epidural sezeryan doğum yaptım . Doktorum çok iyiydi hatta ameliyat ekibi komple çok çok iyiydi . 5 temmuz sabahı hastaneye giriş yaptık damar yolu vs açıldı onlugum giydirildi ve o heyecanlı an geldi . Eşim ablam ve kayinvalidem yanımdaydı . O kadar heyecanlıydım ki prensesime kavuşacağım için . Neyse eşim beni öptü ve beni götürdüler ameliyathaneye . ( Ben içerdeyken çok ağlamış ) epidural iğnesini yaparken hiç ama hiç hissetmedim bir anda ayağımda bacağımda bir sıcaklık ve karıncalanma hissettim sonra doktorum sondayi taktı zerre kadar hissetmedim sdc dokunuşları hissediyorsunuz ve 08.39 da melegimin sesini duydum bu tarifi olmayan bir duygu ❤️ kokladım öptüm giydirip babasına götürdüler bu arada da benimde isimi bitirip odama götürdüler . Uyusuklugum kahve içtiğim için 3 saat sonra falan geçti gazimida çıkardım ve bol bol su içtim ve yürüdüm gecede pek fazla bir ağrım olmadı çok yurudugum için. 6 temmuz sabahı taburcu olup eve geldik doktorum hergun duş almamı tavsiye etti. Hastaneden gelip hemen dusumu aldım inanılmaz iyi geliyor. ablamla nöbetleşe uyuyoruz ve şuan meleğim de huzurlu huzurlu yanımda uyuyor . Size tavsiyem bol bol bol emzirin sütünüz hemen gelir . Sezeryan yada normal doğumla hiçbir ilgisi yok hepinize güzel doğumlar diliyorum Allah bebislerimizi korusun .