snowpress Merhabalar 36+5 olduk bugün, son kontrolde doktorumuz bebeğimizin 4 5 gün ilerde gittigini söyledi bu durum tahmini doğum tarihinden daha erken doğumu tetikler mi?
Babymoomy snowpress tahmini doğum tarihi zaten tam denk gelmiyor ben tahminimden sonra Doğum yaptım evet önde olur ama doğumun haftan önde ise
Pelinbyrktrlr snowpress Hayır canım ben şuan 34üm bebek 2 hafta ileride aynı soruyu 2 gün önce sordum. 2 haftaya doğurmam lazım o mantıkla dedim. Öyle bir şey söz konusu değil 40da da gelir canı isterse dedi 😃
AESahin snowpress etkilesydi şuan kesin doğurmuştum 2 hafta önde gidiyor ve 38+4 oldu hiç bı doğum belirtisi yok
Emine_2020_robin snowpress hayır canım benimde 2hafta önde gidiyor demişti doktor 43. Haftada doğum yaptım oda kendiliğinden sancı gelmedi suni sancıyla korkma erken gelmez gelirse de bişey olmaz sürpriz yapmış olur bebiş🥰
snowpress Babymoomy yani mesela benim tahmini doğum tarihim 30 temmuz ama bebeğim 5 gün ilerde gidiyor 25 temmuz gibi doğum olasılığım yüksek mi oluyor o zaman 🤷♀️🙄
Emine_2020_robin snowpress benimde 30 temmuz suni sancıyla doğurtcaklar beni heyecanlıyım sanki ilk doğum yapcam gibi Allah yardımcımız olsun inşallah🤲
Oznrasl snowpress benim kızımada doktor ilerde gittiğini söyledi bir hafta ve bebeğim 40+6 olmustu hala doğmamıştı en son suni sancı verildi yine doğmadı ve açıl sezeryana alındım