Murvetdundar Merhaba kizlae 29+6 haftaligim ilk zamanlar cok yemek yiyodum iki saatte bjr acikiyodum ama simdi hic bisey yok asermem de yok sanki cift canli degilim normalim cok boyle olanvar mi
Deniz59 Murvetdundar bende aynı durumdayım bebeğimin hareketlerini hissediyorum görüyorum ama hala hamile gibi hissetmiyorum
Deletedmom23234 Murvetdundar Bende kolay kolay asermedim aslında ama bebeğim totosunu yaslıyor bazen canımı yakıyor o zaman tam gaz hissettiriyor anne ben burdayım diye 😁
damlaacaglaa Murvetdundar ben 38+4 deyim. Hâlâ hamile gibi hissetmiyorum. Herşeyi yapmaya çalışıyorum, aşermem, mide bulantım, nazım vb olmadı 🙄😂
Murvetdundar Deniz59 yeni olmaya basladi canim ya yemek konusu sadece agri zorlanma vs onlari yasiyorum ama cok yemiyorum normal yiyirum
Murvetdundar Deletedmom23234 benim de bazen canimi yakiyo geriniyo mu nabiyo bilmiyorum poposu mu kafasi mi ilk gebeligim tecrube yok daha😀
damlaacaglaa Murvetdundar valla ben de bilemedim ama herkes doğurdu bi ben kaldım gibi hissediyorum 😂