Dilan_D Kız ismi düşünürken erkek dedi bugün doktorum 🥰💙 güzel erkek ismi bilenlen yardımcı ola bilir mi acaba 🐞
Gozde2 Dilan_D bende bu konudan muzdaribim ikizlerim olucak erkek doğuma 2 ay kaldı hala isimleri yok
Basak41 Dilan_D Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin . Benimde oğluşum olcak 26 haftalığımız fikrimiz değişmezse Alparslan düşünüyoruz 😇
Dilan_D Gozde2 ayy ne güzel. Ben çok istedim ikiz olsun ama birtane 😄 allahım tek nefesde kucağına almayı nasıp etsin. İnş şimdi yazanlar olursa içinden beğeniriz birtane 😄
3506 Dilan_D ♥️ Gozde2 ♥️ Emir Eren Demir Toprak Fatih Ersin Mert Erim Efe Arda Emre Doğukan Doruk Çağan İlber İlker Gökhan Göktuğ Tuna Meriç ♥️🧿🤲🏻🌷🌷
Bir_abla Gozde2 ikiz erke isimleri deyince baya var aslında mesela ege efe , mert mete, kerem karan, arden eymen, yiğit yağız, zeyd zayn, emir , emre ve daha niceler ha uyumlu olsun istiyorsanız tabi yoksa seçenek daha fazla
merakliblog Dilan_D ikizlere gebeyim eğer biri erkek olursa Mehmet Çağan düşünüyoruz inşallah 🤲🏼 Noyan, Çağan,Sarp,Pars,Anıl,Akın,Yiğit,Yağız,Demir,Deniz sevdiklerim bunlar💕
Didemmmmm Dilan_D benim de oğlum olacak Ali Uras koyacağım 🙏 Yankı 💙Kıvanç💙 Toprak 💙Bulut 💙Aras 💙Ateş 💙Alp 💙Yaman 💙Pars 💙Sarp 💙Ata 💙Uras 💙Atlas 💙 Fırtına 💙 Nefes 💙Asrın💙 Aren💙 Okyanus