Sdacbc Bitek bndemi oluyor sağ bacağım çok ağrıyor uyutmuyor ne iyi gelir ağrıya yardımcı olun arkadaşlar 🥲😞
Babymoomy Sdacbc evet bende öyleyim geceleri döneniyorum aynı pozisyonda kalıyorum yorulunca daha çok artıyor aynı pozisyonda uzun süre kalma fazla oturma yürüyüş yap anca ozaman hafifliyor
Sdacbc Yaagmurr yok kullanmıyorum imom omega kullanıyırum sadece ondada varmı magnezyum hiç bilmiyorum 😒
Yaagmurr Sdacbc aslında doktorunuza söylerseniz bacak ağrınız olduğunu verir kesin doktora gidene kadar da evinizde varsa maden suyu muz veya yoğurt tüketebilirsiniz
Emofoise Sdacbc çok erken başlamış magnezyum kullanıyor musunuz doktora danışıp başlatın normalde 25. Haftadan sonra başlıyorlar galiba
Babymoomy Sdacbc ben her defasında soruyorum olur öyle bebek baskısı diyor vitamin yazdı ama geçmiyor fark ettim iş yapınca ayakta çok durunca oluyor
Sdacbc Yaagmurr muz da süreki yerim ama diğerlerinide deniycem canım aklımdaydı hep sorucaktım oraya gidince unutuyorum hep
Babymoomy Sdacbc aynen öyle uzanmak çare ama uzun süreli oturma da ağrı yapıyor yatarken bacak arana yastık al