hazalinannesi_1 kızlar 2 yasında kızım var yeniden hamileyim 9 haftalık, kızım aşırı derece meme düşkünü gece bile saat başı kalkıp emiyo vermezsem deliriyo bayılana kadar aglıyo sütten nasıl kesebilirim tecrübeli anneler vardır illaki
Zahideege18 hazalinannesi_1 canım benim oğlumda öyleydi meme delisiydi resmen ben aktardan sabır taşı aldım onu suda bekletip meme ucuna sürdüm bi kez yaklaştı ve tiksindi bidaha gelmedi o şekilde bıraktık biz
Senmerve hazalinannesi_1 sunı dert bendede var 1.5 yasında ve çoklu besin alerjisi var dışardan her yiyeceği yiyemiyor emmeyi bıraktırmak için çok uğraştım 27 haftalık oldum hala daha emzirmeyi bıraktıramadım gündüzleri emzirmiyorum yalancı emzikle çorbayla poğça nörek keklwrle unuttırmata çalısıyorum hazır mamaya alısöıs olsaydı geceleri gazır mama vermeyi düşünüyosum biberonda kullanmıyor hazır mamayı damlasını bile tükürüyo salça sürdüm acıdı kanadı dedim kanmadı sirke sürdüm sirkeyle gündüzleri uzaklaştırdım alerjimiz yeni geçti şükür inek sütüne alıştırmaya çalısıyorum
2-prensesannesiii Zahideege18 Aynen bende öyle bıraktım . Bana da bir arkadaş önermişti . İyi ki önermiş .
Zahideege18 2-prensesannesiii benim de arkadaşım önermişti çok duamı aldı hiç zorlanmadım sayesinde :)