pitircikannesii Anneler selam ben 23 haftalık hamileyim son 10 gündür asla yürüyemiyorum ayakta durunca bebek taş gibi oluyor ve sanki karnım yırtılacak sanıyorum :( böyle bi his ve kasılma ağrı olamaz var mı yaşayan ? Doktora gittim çok az suyun fazla dedi ama ondan olmaz galiba Magnezyum ve progestan kullanıyorum.
SevincGancali Bende de 21.haftadan beri ara sıra oluyor. Doktor aç olduğunda, stress , yorgunluk halinde , ayakta çok kalınca ola bilir dedi
pitircikannesii Szeys bana zaten cok ayakta kalmak iş falan her şey yasak bugün az biraz yürüdüm ama her hamile yürüyor :(
Karanfill pitircikannesii magnezyuma devam edin ve sürekli dinlenin. Benimde 26. Haftamda falan başlamıştı bi sıkıntı olmadı
Szeys pitircikannesii Riskli olarak değerlendirdiyse ondan yürüme demiştir. Ağır iş yapmadan evin içinde biraz hareket edebilirsin🤷🏻♀️ benim de hafif bi kanamam olmuştu başlarda bebekle ilgisi yokmuş rahimde olmuş ama yine de dikkat et demişti ve progestan vermişti. Oğlum var 16 aylık ve sürekli kucağımda. Kucağına almıycaksın demişti ama nasıl almıycaksın. Bide idari izinli olduğum için aylardır evdeyim çocuk bana çok alıştı devamlı kucağımda. Ona rağmen hiçbişey olmadı çok şükür. Sen yine kötü düşünme bişey olmaz Allahın izniyle. He yine dikkatli ol tabi ama tamamen yatman da iyi değil. Dolaşım olacak ki bebek beslensin. Uzun süre ayakta kalma ağır iş yapma ama tamamen hareketsiz de kalma. Sen de evin içinde hareket edeceksin😊
pitircikannesii Karanfill inşallah bişey olmaz :/ geçen sene 3,5 aylık kaybettim bebeğimi çok korkuyorum yarın doktora gidicem inşallah normaldir herşey teşekkür ederim
pitircikannesii Szeys evet riskli benim de.İlk iki ay kanamam oldu ogun bugundur ılac kullanıyorum asla ıs yapmıyorum.Yuruyorum arada hastaneye gıdıp gelıyoruz evde de hep yatmıyorum ama cok dıkkay edıyorum ınsallah sag saglım alırım kucagıma sızınde Allah yardımcınız olsun evlatlarınızı size bagıslasın 🙏🏻
Szeys pitircikannesii Amin hepimizinkini inşallah. Bu arada şimdi kontrolden geldim benimki ters duruyomuş popo aşağıda yani ondan da biraz ağrılar oluyomuş😊 belki seninki de ters duruyosa ondan rahatsız ediyo olabilir