Suathacer Kediannesi123 kesinlikle orası öyle de sıkıntı olur diye korkuyorum yoksa elbette kilodan önce sağlık önemli benim içinde..😊
Suathacer Ysmnbl benim zaten sezeryan mecburen..sadece beş gün sonra gel tekrar bakalım kilo almadiysa sıkıntı demektir dedi çok üzüldüm 😔
Ysmnbl Suathacer bana da hiç kilo almamış dedi özel bi doktora gittim tavsiye üzerine kilo almış dedi 300 gr fazla söyledi bulunduğum ildeki doktorların hepsi genç
Suathacer Husnagzkzl Fatosx teşekkürler..Beslenmenle alakalı değil dedi doktorum bebeğie giden oksijen miktarı ile ilgili dedi belki plesantadan iyi besleniyordur dedi ben yine yememe dikkat ediyorum umarım benimkide düzelir yaa
Suathacer Mormenekse iki oğlumda masallah üç buçuk üstü doğdu..bu üçüncü oğlum olacak kısmetse bakalım umarım abilerine çeker 😊
Suathacer 2-prensesannesiii bizim detaylı ultrasonda gayet iyi çıktı herşeyi haftasıyla uyumluydu..bu ay böyle oldu..bakalım doğuma kadar ne olacak..
Yasemin0728 Suathacer 25 haziranda muaneye gittim 32+3 haftaliktim baş ve bacak çevresi haftasıyla uyumlu ama karin çevresi haftasıyla 2 hafta geri geliyodu beslenemiyordu o gün öğlen 2 doz ciğer geliştirici iğne vuruldum gecede diğer iki dozu vuruldum ertesi gün kontrole cagirdi yani 26 haziranda ultrosona baktı bugün acil doğuma almam lazım dedi ve o gün doğum yaptım. Şuan bebeğim kuvezde 12. Güne girdik inanıyorum güçlü bi bebek kazanacak bu mücadeleleri inşallah. Sana demem o ki ciğer geliştirici iğne vurul
Suathacer kozerr kazasız belasız kurtulursunuz inşallah.. Allah sağlıklı evlatlar nasip eylesin bizlere ve isteyen tüm herkese🤲
kozerr Kediannesi123 canımmm ben doğum yaptım sana yazarım demiştim bebiş 2700 doğdu şükür son günler kilo almış bi sıkıntı olmadı küveze filan almadılar şuan yanımda ❤️
Kediannesi123 kozerr canıııım çok sevindimmmm 🤩 maşallah sağlıkla büyüsün inşallah 🙏🏻 bana da dua eder misin benim bebişim de böyle bir sürpriz yapsın
kozerr Kediannesi123 iyiyim şükür canım başta agrım oldu ama agrı kesici yaptılar yürüdükçe kendime geliyorum
ElifBademmm 32 de kontrole gittim 31+3 ile uyumlu ve 1700 gr 100 gr geriden geliyor dedi. Protein ağırlıklı beslenmem gerektiğini söyledi, söylediği gibi yapmaya çalışıyorum bakalım bi dahaki kontrolde ne olacak🙄 sağlıklı olsunda geriden gelsin
Sedaik Bana da 2 hafta geride dendmisti 36 haftaligim gecen acile gittim sancim vardi nst ye filan baglandim sancim cikiyo ama acijligim yok doktor rikse atmayalim doguma alalim dedi ebe bi kac gun bekleyim dedi 3 gun sonra gel dedi bakalim ne olcak