EgeAlya Svda9000 pekmez değil de keçiboynuzu özü yiyin o yoğun ve daha çok zengin içinde magnezyum potasyum kalsiyum oranları daha yüksek kan yapımı için pekmez de fayda eder çok az da demir bulunuyor içinde kan için demir takviyesiz olmaz demir takviyesi almanız lazım eczaneden pekmezle de desteklersiniz ancak
Syma-ma Svda9000 Kara üzüm tüket en iyisi öyle de faydali o çekirdekli olanlardan. Benim de çok kansızlığım vardı doktorun verdiği takviyeyi aldım hiç yükselmedi bana başka bı tane yazdı bu defa onunkini almadım kendim araştırdım eczaneden aldım bir ay onu kullandim gittim değerlere bakınca şaşırdı çok iyi çıkmış dedi kendi verdiği takviyeden sanıyor tabii 🤣 sen hangisinin kullanıyorsun istersen sana diyeyim neyi aldigimi
Pelit7 Muz+süt+pekmez+blender 4 lüsü, her gün içmeye çalışıyorum. Faydasını bir dahaki kontrolde görücez bakalım😬🌸
babyme_ay Pelit7 süt ürünleriyle pekmez aynı anda tüketilmemeli canım birbirilerinin etkisini azaltıyorlar 😊 aklınızda olsun . Kan ilacı Demir ilacı süt ürünleriyle birlikte tüketilmemeli doktorum böyle söyledi bana arada birkaç saat olmalı ☺️
Syma-ma Svda9000 Bana da ferrum vermisti ben onu bıraktım. Venatura markasının demir ve c vitaminini aldım akşam uyumadan demir ve c vitamini birlikte aliyorum sabah aç karınla tekrar alıyorum günde iki defa . Bu şekilde bir ayda fark etti. Doktora göstermiştim c vitaminini demirin emilimini arttırdığı için almak istiyorum diye alabilirsin dedi. Eczanelerde satılıyor ikisini 90 a almıştım . Ayrıca Demir aldığında 2 saat öncesinde ve sonrasında kalsiyum içeren yiyecekler tüketmemeye calis
Pelit7 Svda9000 20. Haftada enfeksiyon ve kan değerlerine kontrol amaçlı bakılmıştı. Hemoglobin değeri gebelik için normal çıktı. Gebe kalmadan önce daha yüksekti, şu an nasıl bilmiyorum. Belki gittiğim de tekrar bakabilir ama enfeksiyon belirtisi olmadan genelde kan tahlili istemiyor doktorum. Demir ve vitamini de bayadır kullanıyorum çünkü.
Mltm88 Svda9000 Bu postu açmanız ne iyi olmuş evde var pekmez hiç yemiyorum unutmuşum öyle..Yarın itibariyle bende yiyeyim😍😍
Cigdemkinali21 Cnm benm bebegim kilo almiyodu az beslendigimden ve kan degerlerimin dusuk olmasindan dolayi. Pekmez cok yedim ve faydasini hemen gordum bebegim birden kilo aldi .
pamk00 Svda9000 bende muz,süt,pekmez,tahin,ceviz bilendirdn geçirip içiyorum inşallah faydası olmuştur bebeğime henüz kontrele gitmedim daha şuan 28+3 haftalığız
Nelmali Svda9000 her sabah ac karına iki kaşık alıyordum 3lemeye başladım demir takviyesi kullanamıyorum mecburen pekmezle dengelemeye çalışıyorum
Pirincveannesi Nelmali demir takviyesi kullanıyprum ben ama pekmezide tüketsem olurmu birde ben hersabah aç karnına eşimi işe yolcu ederken bir bardak süt içiyorum ondan sonra bir veya iki kaşık pekmez yesem acaba birbirlerinin değerlerini düşürürmüyüm bide süt içtikten bi 20dk filan sonrada kan ilacımı içiyorum bi problem olur mu ki
[silindi] Svda9000 sabahlari yemeye çalışıyorum hem kan için hem bebis kilo alsn dye benmki minik çünkü 😊
Fatmanureser Svda9000 sabahları aç karnına 1 tatlı kaşığı içiyorum ben keçi boynuzu benimki ağır geliyor ama siz istediğin kadar tüketebilirsiniz zararlı bişey değil çok faydalı sana ve bebeğe
Nelmali Pirincveannesi sütle degil de limonla tüketirseniz daha faydali olur c vitamini demir emilimini artırıyor ben sütle arasına en az bir saat bırakıyorum once pekmez sonra süt 😁
Elisammmbade Svda9000 ben çok faydasını gördüm. özellikle sabahları ve akşamları sütün içine koyuyorum tavsiye ederim