Sevdess Nefesim01 bende 11. Haftamdayımm çok merak ediyorum, bi arkadaşım 11. Haftasında tahmin aldı doktorundan tamamen doktorun profesyonelliğine ve bebişin göstermesine bağlı diyorlar
oyku27 Nefesim01 cnm bnm 2.gebeliğm 12+0da öğrendim net değil 16 netleşir İnş oğlum gelecek. Bazı doktorlar 11 haftada söylüyo yalnız cinsiyeti kız ise geç öğrenebilirsin Bn kızımda 18.de öğrenmiştim.
Mltm88 Nefesim01 Benim 11+3 te erkeğe benziyor ama kesin değil hazırlık yapma demişti..doğru çıktı sonra 😍😍
Sareliidunyam Nefesim01 11. Haftada devlet kıza benzettim dedi burda da tahmin yürütenler hep kız dedi 14. Haftada özel net erkek dedi banada gösterdi hatta
cinardefnemoms Sevdess ben 12. Haftada tahmin öğrendim kız demişti. 14+4 te gittim dün yani %90 kız dedi tahminler çıkıyo bazen 🥰
cinardefnemoms Nefesim01 yaa kızdır o zaman ya çünkü erkek direk belli ediyor kendini banada 12 hafta da kıza benziyo demişti 14+4 te %90 kız dedi sağlıkla gelsin inşallah 🥰
Merverdgn Dün doktor kontrolüm vardı 11+4 te doktor %80 cinsiyet belli dedi. Kesinleşmeden Öğrenmek istemediğim için söylemesini istemedim.