Yaseminkk ANT19- inşallah pazartesi ye kadar gelmezse suni sancıla başlatmayı düşünüyo doktorumuz 🙏 sizin doktorunuz ne kadar bekletmeyi düşünüyo gelmezse☺️
Yaseminkk ANT19- aslında biraz korkuyorum o yüzden bol bol hurma yemeye, dogum kolaylaştıracak hareketler yapmaya başladım tabi gelmezse mecbur suni gözüküyo🥰 bide bian önce sağlıklı bi şekilde kavuşmak istiyorum ilk oldugu için acıdan çok sonuca odaklıyım☺️
Cansel129 Papatyya Allah razı olsun canım gidip ne yapicam ki bunları anlatsam normal Dick ama gerçekten geceler zehir gibi bna uyuyamıyorum o ağrılardan ya wc ye emekliyerek gidiyorum 😔
Mucizemm0101 Papatyya 19+2 ama zaman geçmiyor sizin de öyle oldu mu ya artık haftalar aylar geçse de bebeğimi kucağıma alsam diyorum şimdiden 🤩
Papatyya Mucizemm0101 son zamanlarda içimde kalsa paylaşmasam keşke dıyosun ama agırlaştıkça yoruluyrsun hareklerın kısıtlanıyo bılmıyom yaa çok farklıı😣 şimdi ben paylaşmk ıstemıyrm eşim hariç şuan içimde ve paylşmK zorunda degılm sadece ben hissedıyrum kıpırtısını hareket lerını öle işte en guzel zamanlarındasın sen şimdi hamılelıgın kyfjnı çıkar 😊
Mucizemm0101 Papatyya haklısın bende paylaşmak istemem sanırsam bazen bende diyorum şu pis dünyaya gelmeden önce karnımızda en güvende yerdeler ☺️ Bende de 2 haftadır pıt pıt vurmaya başladı kıpırtılarını hissediyorum bambaşka bir duyguymuş🥰 Rabbim bütün evlatlarımızı korusun 🤲❤️