Vecy
Merhaba anneler ve anne adayları öncelikle Rabbim isteyen herkese bu mutluluğu tattırsın Allahım isteyenlere en erken zamanda nasip etsin
Belki klasik olucak ama burda her doğum hikayesi okurken bende doğum hikayemi yazmak için sabırsızlanıyordum işte o gün gelip çattı.
Öncelikle ilk aylar da bulantı problemi ile cebelleştim et tavuk kıyma ya tahammülüm bile kalmamıştı iş yerimin yemekhanesinde onlardan biri olunca açım diye ağlıyordum 14 üncü haftadan sonra şikayetlerim bitti ohh dedimmm ne rahatmış bu aylar taki 6 aya kadar birden su sızıntılarım oluşmaya başladı bebeğin suyu fazlalaştı 1 ay boyunca erken doğum teşhisiyle sadece tuvalete kalkabildim şeker yüklemesi yapıldı sınırda çıkmıştı ama bebeğin suyunun fazlalığı için şeker takibi yapılmalıydı 3 gün açlık tokluk kan şekeri ölçümleri sonucu evet malesef gebelik diyabetim vardı ve doymayan ben diyete girmek zorundaydım diyetle düşürmeyi başaramayınca insüline başlandı her tarafım ödem acıyan ayaklar şişik bileklerimle başbaşa kaldık ve geldik 34 haftaya sancılarla başlayan bir haftaydı aha doğurucam dedim eşimi herkesi panik yaptımm oysaki taş döküyormuşum iki gün sonrası tam rahatlıyorum derken 20 yaş dişim şişiverdi iltihap yapmış acısı inanılmazdı ah o 34 . Hafta mahvoldum ama hepsi geride kalıyo ki o mis kokulu evlat için değer dr 37+6 ya seseryan günü verdi şekerden dolayı riske girmenin mantıksız old söyleyerek düşünmedim dahi kabul dedim 37 haftaya girdiğim de hafta bitmiyordu şafak sayıyordum kızıma kavuşmak için bir önceki gece heyecandan 4 e kadar uyumadım ve o gün geldi çattı 6 da kalktım fön çektimm bir güzel kendime kızım beni güzel görsün diye hastahaneye gittik yatışım yapıldı ve hadi gidiyoruz diye anestezi uzmanı geldi spinal anestezi olmayı tercih etmiştim doğumhaneye girince zangır zangır heycan korku soğuk kombinesi titremeye yerini bırakıyo anestezi uzmanım yapacağı bütün işlemleri teker teker anlattı daha sonra uyguladı iğneyi hiç hissetmiyosunuz uyuştuktan sonra takılan sondayıda daha sonra işlrmler başlıyo ve birden o sesi duyuyosunuz evet kızımmm dünyaya merhaba diyor ben geldim artık diyor gb veriyorlar göğsünüzee o duygunum tarifi yok anlatılmaz işte o an hayatınız da ki tüm endişeler sadece onun için oluyor acaba iyimi acaba neden ağladı acaba böyle nefes alması normalmi diye sonra alıyorlar götürüyorlar dışarda babasına vermişler ben video çekmelerini istemiştim ailemden çekmişler ikisinin karşılaşmaları o kadar güzeldi ki bakıp bakıp ağlıyorum halen Dünyanın En güzel duygusuymuş anne olmak hepinize hayırlı doğumlar dilerim inşallah evlatlarınızı sağ salim kucağınıza alırsınız kusura bakmayın biraz uzun oldu ama tam anlatmak istedim herşeyi kendinize iyi bakın hamişler bu arada hamileliğin tadını çıkarın uyuyunnn bol bol çünkü o geldikten sonra herşey çok değişiyo ne uykusuzluk nede ameliyat sancısı herşey bitiyooo ....