SemaUmay Kızlar bugün hastaneye gittim 29+1 günlük gebeyim bebeğim kız doktor kilosuna 700 gram dedi acaba ben mi yanlış anladım ayına göre çok az değil mi ben mi yanlış anladım acaba
depsizoo SemaUmay ya yanlış ölçülmüş yada minyon bebek asıl kiloyu son 3 ayda alıyolar zaten merak etme eğer öyle zayıfsa ceviz muz kaşar süzme peynir yumurta yersen kilo alır kiloya takılma fazla ☺️
Hilkatkaradagli SemaUmay hayır 30 haftadan önce gram bazlidir doktor sonra hızla kilo alıyor normal bence benim 30 Haftada 1.300 kg çıktı 33 haftada 2300 öncesi hep gramdi
SemaUmay depsizoo yani 700 gram çok az bebeğimin ayı için yanlış ölçülmüştür değil mi sabahtan beri kafama takıldı
depsizoo SemaUmay Haftan erken işte kafan takılmasın diye söyledim kiloya şuanda takılma dediğim yiyeceklerden ye kilo alır o
Mucizepamugum Hilkatkaradagli benim bebegimde 30.haftamda 1250 di nasil beslendiniz 33.haftada o kiloya ulasti acaba bende kasar neskuikli sut muz tuketiyorum ama bol bol degil kararında yiyorum baska onerebileceginiz bisey varmi masallah bu arada 🤗
U-E SemaUmay evt az söylemiş ama dert etmeyin belki bikaç hafta geriden geliyordur bebek zamanla haftasını yakalar
U-E SemaUmay Allahım korusun cocugunuda senide stres yapma bebek etkilenmesin bol bol kilo aldıracak şeyler tüketmeye çalış
Aylinsemih SemaUmay çok azmış canm 30.haftada 2180 di kilosu şimdi 33+6 da kilosu 2900 dedi ve haftasına gore hep uyumlu gittiğini söyler sizin ki baya azmış günde 1 kase yogurt 2 bardak süt 2 soda 1 adet muz kavun veya karpuz 4 litre su et balık tavuk bunları tüketin kilo alırsınız
U-E Aylinsemih merhaba 25kiloya 1 litre su şeklinde hesaplamanız gerekir suyu fazla içerseniz su zehirlenmesi olabilir bilginize
Esraali SemaUmay 25 26 arası o kadar okuyor yanlış ölçüm olabilir dr bişi demddi mi 30 haftalıgız 1550 gr kızım bu bile bana az geliyor
Mhnds SemaUmay valla canım bana da doktorun biri 1185 g dedi 29+1 de sonra başka bir doktora gittim 29+4 te 1800 g dedi kime inanacağımı şaşırdım
SemaUmay Mhnds bende öyle tekrar gitmeyi düşünüyorum ama aynı sonucu alırsam daha da üzüleceğimden korkuyorum