1PrensAnnesi Nuryekta cnm son güne kadar dönebilr ki inşallah döner 🙏🏻 Ama olmasa bile sezaryen kötü bişey değil ki siz sağlıklı olun önemli olan o💙
Haticeyildiz Nuryekta korkucak ne varki allah saglikli dogum nasip etsin nasil oldugunun bi onemi yok normal dogum daha korkutucu bence
burcuburcu Nuryekta canım niye korkuyosun benim ikinci hamileliğim ilki normal oldu bunda doktor sezeryan dese zıplaya zıplaya giderim doğuma valla
Esmapnp Nuryekta korkmayin ne guzel bebeginize kabusacaksiniz onu dusunerek motive olum rabbim yardim eder insaAllah
1PrensAnnesi Nuryekta ilklerde asıl normal korkutur💕 bence rahat ol nefes al hayırla sağlıkla gelsinde nasıl geliosa önemli değil snçta içnde kalamaz en azından hayırlı bi yolla güzelce gelsn
Haticeyildiz Nuryekta o zaman genel anestezi uygulansin sana belden uyusturulursan daha cok korkarsin allah hayirli dogumlar nasip etsin 😘
Dytanne Nuryekta 21 Aralık daha var dönebilir bebek, hem 41. Haftaya kadar da beklenilebiliyor, normal doğum istiyorsan başka bi doktorla da görüş bence 🤗 senin vücudun uygunsa bebekde uygunsa inşallah normal doğuma döner 🙏🏻
Nuryekta Haticeyildiz evet öyle olması için konuştuk fakat genel anestezi bebegede veriliyomuş o yüzden doktor uygun görmedi
Haticeyildiz Nuryekta evet oda bebege geciyomus bende belden yaptiricam bakalim bi cesaret geldi insallah aksilik olmaz
pamuksekerinannesi Nuryekta Hiç korkma Rabbim hayırlı bir şekilde sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İnşallah🙏 Bende bir an önce zaman geçse de kucağıma alsam diye dua ediyorum Ne güzel işte kavuşacaksın yavruşuna böyle düşün ve boşuna sitres yapma😍🤗
Fasulyeninannesi Nuryekta valla sezeryandan sonra şu foruma oh ne rahat doğurdum şimdi biraz ağrım var Bebişle ilgileniyorum ne rahatmış sezeryan yazmazsan ben bişy bilmiyorum o kadar rahat ol yani 😂🙏💕💕🐣spinal sezeryan dünyanın en konforlu doğum şekli bence tabii 15000dolardan başlayan meditasyonlu normal doğumları saymazsak 🙏🌸🌸
Busrabnrby Nuryekta rahat ol artik.sezeryanlar normalden kolay benim.daha kucuk simdiden doktor ters duruyo insallah doner dedi belirli bi haftadan sonra yeri kalmadigi icin donemiyomus ama rahat olun bence normal dogum daha zor