Tulis_bebisi 32+1 haftalık gebeyim ayaklarımin altı yanio topuğum sızlıyor sizde aynını yasiomusunuz? Birde vajina ve popom agrio baskidanmi anlamadım Dr bebek büyüdükçe baskı oluo kanala yerlesiodur dedi ama yuruyemiyorum bazen 😔
SedaCeki Tulis_bebisi hepsi normal belirtiler bu sabah uyandigimda sirtimi ve basimi destekleryerek ayaklarimi duvara diktim birde masaj aleti ile masaj yaptim o kadar rahatlattiki anlatamam ayni sekilde soguk suya damarlari rahatlattigi icin iyi gelecektir. Kasik agrisina hicbirsey diyemiyorum benimde kizim bayiliyor sol kasığıma yaslanmaya orda uyuyor hatta basini dayayip bi kac ultrasonda denk geldik ordan biliyorum. Az kaldi az daha sabir mucizemiz dunyaya gelmeye hazirlaniyor ondan bunlar 😊
GunesMom Ah benimde öyle tek sorunum topuklarım ağrıyo yanıyor bu özellikle çok ayakta kalınca oluyor topuk ağrım 😢 popom da aynı şekilde popo yastığı iyi geldi bana ama ayaklarıma çözüm bulamadım ödem de olmadı ama çok fena ya 36 haftalığım bu arada
Arsima4 Tulis_bebisi 16 haftalık hamileyim sıcaklarda ayaklarım yanıyor buz yanığı gibi suya koyuyorum ayaklarımı 😖