Duygu0621 Arkadaşlar aranızda hamileyken burun tıkanıklığı yaşayan var mı , özellikle gece oluyor bu durum 1 haftadır bende var hastada değilim zorluyor beni gerçekten
metehaninannesiii Duygu0621 limonu ortadan kes yarısına 6 tane karanfil batır yatağın kenarına koy benin böyle iyi geldi
Deletedmom93428 Duygu0621 ayyy 29. Haftamdaym daha ye geçti nefes alamıyordum vallaha ben bir çare bulamamıştım 🤷♀️
Didemmmmm Duygu0621 bende son 2 haftadır yaşıyorum doktorum olur dedi. Deni suyu kullanıyorum özellikle yatmadan önce sıkıyorum rahat ediyorum
elisss_61 Duygu0621 benim ikinci gebeliğim ikisinde de yaşadım ne okyanus suyu ne serum fizyolojik çare olmuyorsa breath right burun bandı takarak uyu canım ilaç içermiyor burun kanatlarını havaya kaldırarak nefes alışı sağlıyor. Güvenle kullanabilirsin
Yldzkb Geniz etlerin şişiyo normal benimde öyle doktor otrivine pediart verdi geçmedi breath right takıyorum aylardır birtek onla nefes alabiliyorum, doğumdan 1 hafta sonra düzelir
elisss_61 Yldzkb hamilelikte otrivine çok enterasan normalde bile en fazla 3-5 gün sıkın diyor doktorlar 🤔
Zzozan Duygu0621 23 haftaligim ilk günden beri var gece kalkıp ağladığım bile oldu yani o derece nefessiz kaldım
ecemp161013 Duygu0621 ben normalde de burun spreyi bağımlısı biriyim hamilelikte de ilk 4 ay cok oldu kan doldu hatta ama sonra gecti sprey bağımlılık yapıyor bol su ic tuzlu su cek burnuna bi tik rahatlatıyor
btuban Duygu0621 bir haftadır yaşıyorum tıkanıklıkmı içtenmi şişti bilmiyorum ama çok zorluyor dahada ileri gidermi diye düşünüyorum. Bende post açtım bu konu için genelde burun açıcı bant ve mentollü sprey önerdiler, denemedim ama doktora görünmeyi düşünüyorum
Seminn Bende yaşadım burun tıkanıklığı uzun Bı süre 🥴agzım açık uyuyordum 😅 kayınvalidem viks sür burnunun ucuna dedi biraz iyi geldi sonra kendiliğinden geçti benim