fethiyeli48-48 Hafissee ay bari bol bol squat yap da hızlansın süreç inşallah Fatma anamızın eli varsa birinde suya koydur sümme sebile yesserah oku sürekli Meryem suresinden bir ayet kolay doğum için bi avazda kurtul degil rabbim kavuştursun sağlıcakla
Smy238 Hafissee bende se sanki geri geri gidiyo sonra hücüm eder gibi 😄 40 haftalığız hayırlısı olsun
Hafissee Eylem_kaya07 Minik_kalplim_ depsizoo Asyaayaz1 babamı bekliyoruz eşim yok 😁 babam gelmek üzere 😁😁
Eylem_kaya07 Hafissee Güzel haberlerini bekliyorum inşallah. Sabah doğurdum diye post açarsın inşallah 🙏
Hafissee Smy238 Deletedmom23234 Kuzucccum ya şey ilk olunca bişe bilmiyorum sorcagım kimsem yok sizden başka 😁 azcık çaresiz bol heycan var 😁🤭 affedin
fethiyeli48-48 Hafissee evde kalan biri varsa ona bırak o koysun senin için de bi Yasin okusun Fatiha ihlas inşirah filan üflesin haydi bi git de söyle 4 5 cm açıklığın olsun inşallah 😂😂
Mom0891 Hafissee Sancısız,rahmin üst kısmından başlayarak aşağı inen ,rahmin yumruk gibi kasılıp gevşemesi tarzında😁🌸Ay sağ salim al bebişi kucagına inşallah 🧿❤️🤲🏻
Kuzucccum Hafissee heheh sana dıyorum kim bılır ben napcam bnmde ılk haklısın birazcık beklıyoruz tecrubelrını artıkınnn 🤪😂
Hafissee fethiyeli48-48 ayy evde kimse yok ki ya en kötü babamı gönderriz eve o abdest alıp okur artık yanıma getirir suyuda