Serapem Evet kizlar bugün muayenem vardi cocuk hala kanala girmemis 3900 kilosu ve omuzlarida biraz genismiş normal doğum için bekliyorduk ama hiçbir belirtim yok doktor yarin 7 de gel.suni ile deneyelim o da olmazsa sezeryan yapacağız omzu geniş çünkü bebegin birazda iri bebek denildi yarın gidiyorum ama doktora biraz daha beklemeyi teklif ettim o da zannetmiyorum ineceğini dedi kendi de cuma günü yokmuş hastanede ne yapacağımı bilmiyorum suni alıp inmezse boşunamı çekmiş olacagim ne yapmam lazım bilmiyorum 2. Gebeliğim bu da kiz ilk kızımda suni ile dogmustu 38.4 te 2980 kg di kafam çok karışık kizlar hiç sancim bile yok
Mumyy Serapem ben de sizin gibi Dr a gittim umutsuz konuştu 40. Haftada gel suni ile doğum başlatalım baslamazsa sezaryen olur dedi 2. Gebeliğim ne yapacağımı şaşırdım ilkinde de suni çektim suni ile geleceği kesin olsa yine sıkarım dişimi ama o da kesin değil dua edelim bol bol da kendileri gelsin inşallah
midekoruyucu Serapem sırf bu suniyi yesek de açılmayacak korkusundan suni istemiyorum 😰 o kadar acıyı çek çek sonra olmuyo deyip kes biç ☹️ Yok ya almiyim ben
Serapem Mumyy ya işte aynılarını bana da dedi daha fazla bekleyemem bebek kilo.aliyor dedi riskli denildi bende suniyi denemek istiyorum dedim ilk kızımı da suniyle doğurdum çok fenaydı ama of valla 2. Cocuk kolay gelir derlerdi hani nerde🙈
midekoruyucu Serapem valla bugün doktorum bana teklif etti suniyi, korkuyorum hocam dedim. Çünkü hiç açılmam yok. Suniyi alınca açılma garantim var mı dedim , hayır yok dedi 😣 o zaman istemiyorum dedim. Bakalım gelmezse sezaryen yapıcam napim, cidden korkuyorum
Mumyy midekoruyucu Serapem şu kendiliginden sancısı gelenlere çok özeniyorum ilkinde yaşamadım bu defa yaşarım diyordum şimdi artık sezaryen bile söz konusu olabilir çok strese girmeye başladım benle hamile olan herkes doğurdu bir ben kaldım üstelik ilk gebeligimde 36+5 te suyum gelmişti ilki erken olursa 2.de erken olur diyorlardı ama alakası yokmus
Serapem Mumyy ya sizinde mi aynisi bu bebekler neden böyle yapıyorlar ya illa cektirecekler annelerine valla bende 2. Kolay olur diye hep umut etmiştim ama nafile 😑
Snmom Benimde ikinci gebeliğim 38+3 teyim bir an önce doğsun istiyorum biz de ben teklif ettim (ilkini suni ile doğurdum 40+4te) suni verin diye doktorum gelir gelir dedi daha kanalda değildi 3 gün önce hiç doğuracak gibi de hissetmiyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun. 2. Hamilelik ilki gibi güzel değil. Kendini düşünmek adına dışarıdaki çocuğu da sürekli düşünmek zorundayız
Serapem Snmom ya gelmeyen gelmiyor demekki cnm bende çok umutluydum ama doktorun demesine göre de hareket etmek zorundayım yapacak biseyim yok alttan muayene oldum leke bile gelmedi düşün herkesin lekesi biseyi geliyor bende sıfır
Serapem midekoruyucu ah keşke cnm bnm ya kanala inseydi bari ama doktorda riskli falan filan diyince ucunda da evladin olunca tabi herseyden önce hayırlısı diyorsun
Tulis_bebisi Sünni sanciyi hiç çekmeyin daha fazla direk sezeryan olun ne siz nede bebeği riske atmayın zaten iri bebek normal zor olabilir fazla kesi yırtılma riskine girmeyin ama dayanırım denemek istiyorum derseniz siz bilirsiniz hayırlı tek avazda dogumunuz olsun İnş 🤲 sağlıkla dogsun bebeğiniz 😊
Serapem Tulis_bebisi Allah razı olsun cnm bnm evet deneme taraftariyim ama ilkinde de çektiğim için suniyi biliyorum hiç olmadı 2 3 cm ile suni alsaydım ama iste bakalım yarın bi daha bakılıp karar verilecek allahim kimseyi o yolda birakmasin insallah Allah hepinizden razı olsun
Snmom Serapem doğacak zamanı var demekki yaz sıcağında çok çekilmiyor hamilelikte yapacak birşey yok sağlıklı olsunlar da