Mom8237 30+4 haftalık gebeyim kızlar karnımın değişik yerlerinden akşam üstünden beri puuff diye ses çıkıyor sanki gaz çıkıyormuş gibi bağırsak desem alttan değil göğüslerim altlarından geliyor tuhafıma gitti bu ne olabilir :)
merveklyc Mom8237 Bende de oluyor çok değişik bi his arada da çıt çıt diye sesler geliyor 36+3 haftalığım 😁
Sibelrx Mom8237 cocuk gazini ni cikariyo acaba bende bir iki kere oldu oyle 😀 birde sanki 2 saniyede bir kalbi atiyo gobegin tik tik tik diye hareket ediyo hickirik mi kalp atisimi anlamadim
depsizoo Mom8237 Ben ondan hiçbişi anlamadım denizde nefes verirsinde baloncuklar çıkar ya 😂 ay çok değişiktii
Deletedmom23234 Sibelrx Hıçkırık nasıl oluyo biliyo musun hemen anlatıyım 🤭 böyle 3 4 saniyede bir pıt pıt oluyor düzenli şekilde kalp atışı gibi. Genellikle kasık bölgesinde hissediliyo🤭
Mom8237 Sibelrx o hıçkırık kalp atışı gibi sürekli pıt pıt yapıyor ben de ilk hissettiğim de tuhafıma gitmişti 😊
MEAsya Mom8237 ayy o bendede oluyo arada anlam göğsümun altında anlam veremedim bı türlü ne olduğuna 34+4 haftalık hamileyim bu arada😅