Eylul1987 mom073 bende de hep boyle bi vesvese oluyodu ozellikle keseyi gorebilcek miyim kalp atislari olucak mi. Hamile gibi hissetmiyodum kendimi bi de buna vesvese yapiyodum her doktora gittigimde rahatladim. Artik rahat birakiyorum kendimi hersey yolundadir niye olmasin ki diyorum. Kendinizi strese sokmayin vucudumuzda bi canli tasiyoruz ne kadar ozel bisey hamileliginizin tadini cikarin
mom073 Eylul1987 kuzum inan ben de öyleydim ilk 3 ay yattim.ben rapor aldım sık gitmedim doktora riski vardi doktor takılırdım ve kanamam oldu benim kac defa ama 12.hafta risk bitmis dedi doktorum progestan bırak dedi..O günler de tuvalete gidip kan görmek beni mahvediyor simdi bebegimzi iyi şükür 12.hafta gördüm cuma günü çağırdı durumu anlatınca sen yarı gel dedi
1_minik mom073 bu arada daha minik o hissetmeseniz de normal ki…23 te hissetmeye başladım emin oldum ben…korkmayın hiç..
mom073 Ygtm44 sabaha gel dedi ben bide her adet dönemim geldiğinde bu ağrıyı cektim ..şimdi de adet dönemindeyim ondan olabilir ve hamileyim..Vücut tepki veriyor yine de..İnşallah sabah gideriz görürüz rahatlarix.
1_minik mom073 hergün ayetel kursi oku canım bebişine….korkma beslenmene dikkat et bişey olmaz ilk zamanlar bende burdan çok etkileniyordum…o tarz olumsuz postlara girme…okuma…
mom073 1_minik böyle igne batar gibi agrilar var bir de kabizdim zorladım ondan mı oldu diyorum kendi kendime
Hale007 mom073 ben ılk gebelıgımde bebek hareketi 20. Haftamda hissettim suan 37. Haftama girdim hersey ıyi çok şükür canım adet agrısı bel agrısı gibi agrılar bende hissettim normal agrılar stres yapma sadece güzel şeyler düşün Allah’a emanet onlar 🤲
mom073 Bebegim gayet iyiymiş elhamdülillah, suyu iyi kalp atışı iyi ama cinsiyeti göstermedi miniğim..Bel ve kasık agrisi surekli aynı pozisyonda oturmakta dedi surekli pozisyon değiştir dedi bulanti ve kan hapı yazdı
Aysenurctn32 mom073 Canım bulantı ve kusman arttığında değil de kesildiğinde belki bir ihtimal korkmalısın. Senin haftalarında bel ağrısı bulantı kusma normal şeyler. Ben 24 haftalığım ve hap atmadığımda hala bulantı kusmayla geçiyor günüm. Bel ağrılarım da 14-15 haftalarında başlamıştı :) korkma bebeğin gayet sağlıklıdır kötü şeyler düşünme.
Nlfrylmz mom073 stres yapmayın bu sizi de bebişinizi de etkiler. Onun dışında bulantılar ara ara olması normal 32 haftalığım hala arada bulanir. Bel ağrım en başından beri geçmedi kasıkta aynı şekilde. Yani bunlar olabilecek şeyler. Hassas olan postalardan da uzak durun malesef onlar psikolojik olarak çok etkiliyor. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebişinizi.
Sakinem212 mom073 acile gidin içiniz rahat etsin niye böyle şeyler düşünüyorsunuz yanlız kaldığınız için olabilir mi? Rüyalarıda takmayın o haftalarda karın ağrısı olabilir karın genişleyşnce ağrıyor zaten kanama vs yoksa korkutmsyın kendinizi hamileliği kolay atlatamazsın bu kadar stres iyi değil .