Merhaba kizlar öncelikle 17 aylik bir oglum var ellerinizinden öper ikinci oğluma hamile kaldim bu surecte hamielliklerim güzel geçiyor taki belirli haftalardan sonra zorlaniyorum kilolu degilim odemlerim yok ilk oğlumda ayniydi ama tansiyon dusuklugum ve bu ikinci bebeğimde hareket azlığı vardi baştan beri olan bir durumdu özel ve devlete gidiyordum hiçbir sorun gormuyorlardi takip birgun memlekete doğum yapmaya gideceğim gune kadar o zamanalr hareketler gittikce azaldi gun 2 defaya düştü dogum yapacağını 1 gün öncede 1 e düştü ve surekli karnım sertti bir kenarda toplanıyordu neyseki doktorunu aradim hemen gel dedi pazartesi gittim 7 haziranda nst felan çekildi minik sancıların çıktı 35+5 tim ben hareket azlığı var dememe rağmen kaldigim şehirdeki doktorlar bana müdahale yapmadılar ciger geliştirici de vurmadilar pazartesi gittigimde doktorum almamiz lazim dedi ben beklemek istedim taki çarşamba gunu 9 hazirsnd acok hafif pembemsi bir leke görene kadar gittik ve doktorum kararini ver artik hareket azlığı iyi degil dedi bizde kararimizi verip o gün sezaryen olacaktim ilk oglum sezaryen olduğu için neyseki kıyafetlerimi aldim odamda bekliyorum ameliyathaneye çıktık herşey hoş iyi spinal igensi vurduktan sonra bende kalp ritim bozukluğu oldugu için uyutuldum ilk sezaryenimdede ayni sekil olmustu hem spinal hem genel olmuştum uyandiigmda amdliyathaneden çıkıyordum ve doktorum bebegimin küveze girdigini anne karninda hiç cigerinin gelismedigini ve zayif doğduğunu anlatti oglumu hiç gidememiştim küveze girmişti 36 haftalik 2430 gram doğdu ve küveze girdi ilk kalkıştan sonra direk oglumu görmeye gittim ama kuvez macermaiz hiç iyi geçmedi sarilik kan enfeksiyonu ve çok kilo vermeye başladı kuzum doktorlardan hiç memnun kalmadim ztn küvezde doktoruna ne sorsam basindan atiyordu beni sadece antibiyotuk tedavisi kaldigini iki gun içinde çıkış vereceklerini söylediler 10 gün kaldik kuvezde kabul etmedim iki gün kalmıştı çıkması ben çıkarttım ve iyi bir doktora götürdüm ve evde tedavi verdi ilac verdi ben evde hem emzirdim hemde ilacini verdim çok şükür hiç sıkıntısı kalmadi şuan 27 günlük ve mışıl mışıl uyuyor kuzum bizim maceranız bu şekildeydi merak ettiğiniz birşey varsa hiç çekinmeden sorabilirsiniz allah sağlıkla bebeklerimizi kucaklariniza almayi nasip eylesin umarim hepiniz sağlıklı bir şekilde yavrulariniza kavusursunuz bebek istegen annelerimizide unutmayalım rabbim en kisa zamanda isteyen herkese nasip etsin