gurbetcikizii merhaba arkadaşlar size bi sorum olcaktı🙈 ben yaklaşık 10 haftalık hamileyim haftasonu şehir dışına çıkcam denize girebilirmiyim yani bi sakıncası varmı acaba?
Afrartis gurbetcikizii denizle ilgili bi kısıt olduğunu sanmıyorum, havuza girmeyi önermiyor doktorlar. Siz bence kendi doktorunuza sorun :)
Ocak2022 gurbetcikizii bende 13. Haftadayım çok yeni sordum girebilirsin dedi, şiddetli biçimde yüzmek yok ama deniz serbest
Zehra-Arda gurbetcikizii 17?hadtaya kadar denize girmek sakıncalı doktorunuza da sorun siz yinede isterseniz
Ahlahanim gurbetcikizii merhaba. Ben 5. 6. Ve 7. Haftamda girdim sadece kendimi çok yırmafım bir sorun olmafı çok şükür. Doktorumda hamilelikte en güzel egzersiz yüzme dedi.
Pembe_duslerr gurbetcikizii merhaba tuzlu suda yani denizde skıntı yaşamazsınız ben girdim havuzada girmiştim doktorunza sorun yinede.
burcudincel gurbetcikizii Canım ben 30 haftalık hamileyim. Geçen hafta denize gittim. Tek sıkıntı üşütmemen olur. Enfeksiyon kapmaman için. Ama yüzmek çok iyi bit aktiviteymiş hamileler için. Çıktıktan sonra kurun. Zaten hava sıcak. Üşütmezsin