Damla________ HalimeAhmedova insallah açılma vardır sancı yoksa yürüyerek git esinle açılsın yoksa sancıyla uğraşır durursun 😬 allah kolaylık versin
Snur94 HalimeAhmedova nişanın gelmesiyle Doğum ya bi haftada yada o gün bile başlayabilir hastaneye git diyenleri tabiki dinlemeyin sancınız olur beş dkya bir düşer veya suyunuz gelirse gidilir hastaneye
Rumeysaakskin HalimeAhmedova canim sanci olmasada acilma olabilir dikkatlo ol yinede yanina birini cagir dusunu al yavas yavas hareket et oyle git doktoeun yanina hemen dogum olmaz diye dusunuyorum ilik dus al acilman kolay olur insallah rabbim bir avazda kurtarsin insallah
HalimeAhmedova Rumeysaakskin duşumu aldım canım ama hiç bişi hissetmiyorum bebekte zaten hareket ediyor şimdi biraz yürüyüş yapacağım
Bitanesi Snur94 kendi sancısıyla doğum yapmak istiyosa dedgin doğru ama nişan geldikten sonra suni sancıyla ertesi güne bebeği kucagında olur benimde sancım yoktu güle oynaya gittim yattım ve dogurdum..
Snur94 Bitanesi neden Sunni sancı? nişan gelmiş doğal süreci başlamışken belkide bebeğinde vücudunda henüz hazır değil Doğuma