O kadar üzücü ki yazılanların bir kısmı. Yıllarca çalış hala calismaya devam et ama devlet hastanesindeki muamele sebebiyle özele gitmek zorunda kal. Her ay çalıştığımız için SGK mız düzenli yatıyor biz devletimize karşı olan sorumluluğu yerine getiriyoruz ama imkanlarını kullanamıyoruz. Evime yakın iki hastane var devlet hastanesi olarak acil durumda bile cesaret edip gidemiyorum. Belki bölgenin hasta profili yani bizlerle de alakalı olabilir duyuruyoruz her yerden sağlıkçılara karşı şiddet vs. Ama onlarda herkesi aynı sanıyor herkese aynı muameleyi yapıyor. Yakın zamanda işten ayrılacagim. Özel hastaneye vereceğim paralar ile bebeğime biseyler almayı yada onun için biriktirmeyi tercih ederdim ama maalesef buradaki yorumlar benim bir kaç olumsuz tecrübem. O sebeple özel hastaneye gidiyoruz. Yoksa asla hiç bir konuda içim rahat değil özele giderken. Ama tavırlar. Temizlik bile bir yerde. Çünkü o kiri pisliği yaratan kalabalık ve gerçekten hor kullananan insanlar. Ama tavır davranış çok önemli. Doğum bu yüzden bir çok insanda travma oluyor. Zaten korkuyoruz birde buradaki yorumlar 😱 Allah herkesin hem maddi hem de manevi anlamda yardımcısı olsun