Babyface tabii ki veririm :) Öncelijle ben 12 haftada Avcılar medicanaya gitmeye vaşladım venim evimde avcılar merkez mahallesinde. Evime yakın olsun dedim toplu taşıma kullanmak istemedim. Arzu hanıma gittim ilk çok detaylı bilgi veriyor sorularımı sabırla tek tek cevaplıyordu çok hoşuma gitti. 16 haftamda kesede kanama alanı farkrtti ultrasonda hemen progestan yazdı bol istirat et dedi. İlk gebelik olunca insan korkuyor normal olarak ama konuşmasıyla içimi rahatlattı sağolsun❤🙏🏽 mesela idrar kan tahlili istediğinde ben sağlıkocağında yaptırıyprum sonuçlarını arzu hanıma göstetiyorum neden hasatned eyaptırmadın bile denemez sonuçlara bakar yorumlar. Şuan çok şükür 30 haftadayım. Dün kontrole gittim kendisine. Herşeyin yolunda oldugunu söyledi kilo alımım biraz fazla imiş uyardı eğer normal doğurmak istiyorsan ekmeği şekeri kes tamamen dedi.
Rahatlıkla kafama takılan herleyi sorabiliyorsunuz, tek tek açıklayıp cevaplıyor internetten çok araştırdım hakkında olumsuz bir tek yorum bulamadım sizde bakın isterseniz googleden :)