Beroada 29 haftalık gebeyim karnımın sağ tarafında ağrı ve sertleşme var erken doğum mu diye korkmaya başladım doktoru aradım ama sabah gelebilirsin dedi böyle bişey yaşayan var mı şimdi mi gitsem ne yapsam bilemedim yardımcı olursanız çok sevinirim
merveklyc Beroada O haftadan beri bebek toplanıyor karnım sıkılıyor gibi ağrı oluyor şu an 36+3 haftadayım hala oluyo yalancı sancıymış. Düzenli olursa sıkıntı oluyor diye biliyorum
miniginannesi9 Beroada kasılma olabilir, magnezyum yazabilir belki yarın doktorunuz, ama şiddeti artarsa bugün gidin doktora
Beroada Aylinsemih sancı olsa şiddetli olmaz mı düzenli ve şiddetli olması lazım diyor ama anlayamadım
Aylinsemih Beroada belki yalancı sancın vardır 2 gün önce çok fena başım döndü ve istifra ettim gece nts ye baglandım sancim kasilmalarim cıktı 3 günde bir kontrol edicek takipteyim mesela
Arenn bugun benimde ayni ole sag tarafimda toplaniyor sertlesiyor belimde hafif agri karnim tas gibi kasigimdada kitlenmis gibi bi agri 32 haftaligim dinlenmeye calisiyorum
Selin12- Beroada Beroada eğer agriniz bütün karşınıza yayiliyorsa o zamn oluşuyor benim ikinci gebeligimde yaşamıştım doktorum sancılarımı takip etmemi söylemişti
Burcu4135 Beroada bende yarın 28 haftalık oluyorum 1 haftadır dediginiz seyler bende de oluyor hatta bugun korktum erken dogum belirtisi mi diye. Ama sanırım bu haftalarda oluyor. Doktorunuza bi danısın ben pazartesi kontrole gidecegim o zaman soracağım.
Beroada Burcu4135 bence sizde dinlenin şiddetli ağrı değilse yorgunlukla ilgisi var demek ki geçmiş olsun 🙏🏻