atlasinannesii Kızlarrr Allah izin verirse yarın doğumum var bugün yatışım yapıldı az önce nstm çekildi nstden anlayan varsa bakabilir mı biraz fazla acı çektim de şimdi doktor gelip alttan muayne yaptı açıklığım yokmuş ama
Ozgepoyrazaden atlasinannesii yürüyüş yap benden sana tavsiye . Evet o sancı ağrı sırasında ayakta kalmak zor ama açılmayı hızlandırmanın tek yolu bu. Beni yatırdılar da yatırdılar uzadıkça uzadı. Dinlene dinlene yürü.
Masal53 atlasinannesii canım sancıların gayet güzel sancın geldikçe yere yavaşca çömel kalk çömel kalk meme uçlarınla oyna rahimi uyardığı için doğumu kolaylaştırıyo duşa girebilirsen gir kasıklarına karnına memelerine beline masaj yap sıcak suyla
Aylinsemih atlasinannesii sancilarin çıkmış canm resimde sağ alttaki çizgilere bakınca yukarı çıkan tepecikler sanciniz geçen benimde kasılmaların sandım çıkınca göstermişti ordan biliyorum allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Merveyzc1661 atlasinannesii oy masallah saglikla kucagina al bende 39 haftalik oldum tik yok duzensiz aancilar cikiyordu nstde banada dua et bende kisa zamanda dogurayim 🙏🙊
AESahin atlasinannesii açıklık olmadan nasıl doğum olacak 😢😢sezeryan mi acaba sizin isteğiniz mi yoksa çatı darlığı filan mi