Hemsireda 16 . Haftadayim yarım kilo ile 1 kilo arasında oynayıp duruyor aldığım kilo🤲 ama ben Tombis bir gebeyim
Birkuzucukbeklerken Doga_77 hayır canım çalışıyorum sadece çok yoğun ve sürekli hareketli Bi işim var özel sektördeyim idari izin muhabbetimiz de yok maalesef koşturup duruyoruz🤷♀️
Pisicik Happy71 İlk 3buçuk ay çok zordu bulantı yanma kusma hepsini geçirdim ama şuan daha iyyiim hamdolsun.. Cinsiyeti de henüz netleşmedi haftaya gideceğiz öğrenmeyw ♥️ Sizin nasıl geçiyor öğrendiniz mi cinsiyetini
Happy71 Pisicik çok şükür ben rahat bir gebelik geçirdim bulantı falan yaşamadım 🙏🏻 biz erken öğrendik cinsiyeti oğlumuz olacak inşallah 👶🏻sizden de inşallah güzel haberler gelir 😍
Mom06226 AESahin ayy nasıl vermiştin o kadar kiloyu bende 85 leri göreceğim kesin 🥴 şimdi 75 kiloyum daha 9 haftalık hamileyim 🙁
AESahin Mom06226 1 sene gibi bı süreçte verdim ama olunca oluyo hiç dert etmeyin kiloyu sağlıkla bitirin inslh gebeliği
Birkuzucukbeklerken Doga_77 rapora 2 haftam kaldı sıkıyorum dişimi bakalım korkuyorum erken doğacak diye umarım olmaz öyle bişey 🙄🙄🙄
Derin61 DILOS06 72 ile hamile oldum istifra sebebi ile 68 kadar düştüm istifra geçince geri hemen 72 oldum şu an 38+4 82 kiloyum