zehranurr Deletedmom93428 vallahi bende bilmiyorum 😂😂😂 hatta son kontrolde vermiş görünce tartı bozuk mu diye sordum doktorda güldü oda biraz şok yaşadı sen nasıl ikizlere hamilesin diye 😂😂😂
Dilekcnkn DILOS06 25+2 haftalığım 47 ile gebe kalmıştım şimdi 54 oldum 😊 7 kilo falan almışım ama gel gör ki belli değil😂
41irem DILOS06 yarın 19 haftalık olucaz hiç almadım diyorum ama aslında ilk aylarda zayıfladım şuan hamile kalmadan önceki kiloma geri geldim 52 ile hamile kalmıştım 49 a kadar düştüm şuan yine 52 yim
GamzeBaz DILOS06 11 haftadan merhaba 55 kılodan 53e dustum diyetisyene gidiyorum fazla kılo almak istemiyorum ve vucudum yag toplasın istemiyorum 🙄😪
demett61 DILOS06 27.haftadayız yaklaşık 6 kilo aldım bende çok kilo alacağımı sanmıyorum ama alan da olabilir ben hızlı kilo alabilen bir insan değilim kimse moral bozmasın hepimiz en güzel anneleriz bence 🥰🥰
Derya199119 31+2 haftalığız ben şuana kadar 6 kilo aldım gebeliğin ilk dönemlerinde mide bulantısı yüzünden 10 kilo verdim 4. Aydan sonra kilo almaya başladım 😊