Papatyaca Kızımda spinal olmuştum bel ağrım çok kaldı o yüzden genel düşünüyorum spinal de sütüm gelmişti hemen genel de de hemen geliyor mu olan varmı acaba?
gamzosgamzos Papatyaca Ben spinal olmama rağmen 4.gun gelmişti bence anestezi şekliyle çok alakası yok
ideemirel Papatyaca doktorlar bebeğin daha eaz etkilenmesi açısından spinal öneriyorlar benim 7-8 defa denendi sırf daha az ilaç etkisinde kalsın diye
Selin12- Papatyaca ben hem genel oldum hemde spinal oldum ilk doğumun genel di çok zor oldu siz kendinize gelmeye çalışıyorsunuz ağriniz acınız çok oluyor bebeği emzirmek çok zor oluyoe
gulin-35 Papatyaca genel anestezıyı cogu doktor ıstege gore yapmıyor bebek etkılenıyor dıye ama sezeryanda genelede hangısı olursa olsun sut uc dort gunu buluyor gelmesı
Papatyaca ideemirel spinal olduğumda tam kemiğime denk gelmediği için 3 kere batırıp çıkardılar iğneyi o yüzden korkuyorum genel istiyorum bu sefer
ideemirel Papatyaca valla benim de 7-8 defa oldu haklısınız sizde ama geneli doktorlar çok onermedigi için dedim bende
Papatyaca gulin-35 özel hastaneler yapıyor diye biliyorum ilk sezeryanımda hemen gelmişti gerçi her hamilelik bir değil ya
gulin-35 Papatyaca yegenım anestezıcı bende ondan duydum ıstege baglı genel yapılmaz doktor karar verır cok gerekmedıkce tavsıye edılmıyor dedı tabı sut olayı bıde bunye meselesı gelenın daha hamıleyken akmaya baslıyor sutu yada bır kac gın sonra gelen var
Alone Papatyaca ikisini de oldum. Ama Süt gelmesinin onla bir alakası yok sadece genelde uyanma aşaması daha ağrılı oluyor ama sütün gelme süresini etkilemiyor
Anesanne Papatyaca genel veya spinal anestezinin süte bir etkisi yok canım. Gelecekse gelir gelmeyecekse gelmez