MedaM Çok kilo aldım 30kilo kadar zayıf hamile kaldım şimdi kiloluyum baya özellikle bacaklar nasıl zayıflarım emzirirken kilo veriliyor diyorlar doğrumu??
Hale007 MedaM aynı durum bende de var emzırrken bol bol yesıllık ve su tüketeceğim yesillık süt yapıyormuş 😩
zehranurr MedaM emziriyorum süt olsun diye devamlı devamlı tatlı vs şeyler yemezsen verebilirsin. Bol bol su içmek hem süt yapar hem senin kilo vermene yardımcı olur, müsait zamanlarında evde ufak tefek sporlarla destek verebilirsin.
miniksevdamm MedaM aslında veren çok çevrede gördüğüm kadarıyla ama süt olsun onu yiyelim bunu yiyelim dersek bnce veremeyiz inşallah veririz ya
gamzosgamzos MedaM Hayatından hamurisi kızartma beyaz ekmek abur cubur makarna pirinç pilavını çıkar canım zaten saydıklarım süt yapmıyor dereotu kıvırcık tüket bol bol ara ogunlerinde kuru incir kuru dut fındık ceviz badem tüket protein almaya özen göster ek tavuk her akşam olmasada muhakkak 2 günde bir tüket
mrbld Benm de baseni vermem lazım ve inşallah emzirme basenlerde de işe yarar 😄😄 ama ben squat ve iç bacak çemberi ile günlük spor yapmayı hedefliyorum. Günlük 10 dakika ayırmayla zamanında baya iyi vermiştim yine deneyecegm tavsiye ederim 🤟🏻