Papatya_38 Kizlar yedi aylik hamileyim göğüslerim küçük , küçük beden kullanıyorum , hala aynı hamile iken büyür vs diyordum.ama büyümesi için ne yapmalıyım bilgisi olan var mı
Babymoomy Papatya_38 sizi rahatsız etmiyor ise küçük göğüs daha iyi bence benimkilerde küçük emzirdim gene yok gene küçük 2.hamile kaldım gene küçük ama yazın ohh efil efil ablamın göğüsleri kocaman yazın isyan ediyor 😂
midekoruyucu Papatya_38 kız büyütüp napcan 😅 küçük iyidir, büyükler ağırlaşıp rahatsız ediyormuş boşviii
zehranurr Papatya_38 şu an hiçbir şey yapamazsınız🤷🏼♀️ Göğüslerinizle uğraşmamanız gerekiyor. Belki doğum sonrasında süt dolduğunda büyüyebilir
Deletedmom9823 Papatya_38 canım bence haline şükret hamile kalmadan önce 75c takıyodm şuan 85 c dar geliyo mecburen sürekli sütyen alıyorum
Papatya_38 Babymoomy benim de ilkgebeligim biraz komik olabilir ama bazen diyorum içimden nasıl emecek çocuk , süt nasıl olacak vs
Babymoomy Papatya_38 aman benim avuca gelmiyor Göğüs isterse hiç olmasın ama o süt genede geliyor üzülme ben çok rahat emzirdim çoksa rahat aldı valla oğlum sadece basını destekledim bazılarında burnuna kapatma olayı oluyor meme büyük olunca bende hiç olmadı o sıkıntıyı yaşamadım
Happyturuncu Papatya_38 vala küçük iyidir :) kocaman oldular göğüslerimden nefret ettim yani:) ikinci çocuğu da yapayım hemen ameliyat ile küçültme işlemi yaptıracağım