Deletedmom93428 Ya işinize karışmak gibi olmsn ama hadi reklam çıkıyor sizde bundan kazanıyorsunuz ama burası hamilelerin olduğu bir platform sürekli yemek reklamı çıkıyor 🙄 hiç hoş değil l bence buna engel olamaz mısınız
KuzeyiinAnnesii Deletedmom93428 hemen sana bı modarotor yorumu yapayım 😃 bu bizim elimizde olan birşey değil googleye mail atın bildirin. Çok sık reklamlarla karşılaşıyorsanız bizlere mail atın 15 dakika 1 ise normaldir. Yemek reklamlarını bizler secmiyoruz🌸 Shhshshshshhs 🤣🤣🤣😃 kaç defa bununla ilgili post açıldı bende açtım kimse takmıyor bacım maalesef
Denizyildizii Deletedmom93428 zaten amaç bu. Asıl buraya yemek reklamı verecekler ki hamilelerin canı çeksin ve alsın😄
Derya Deletedmom93428 canım annemiz , reklamları bizler seçmiyoruz kullanmış olduğunuz uygulama ücretsiz olduğu için reklam içerebilmekte ve bu reklamları da google göndermektedir , reklam seçme gibi bir şansımız yok 🌸
KuzeyiinAnnesii Deletedmom93428 gerçekten ilgilenmiyorlar kaç defa yazıldı bu buraya ama yapılan birşey yok sadece bu yorumları yazıyorlar işte🤷🏻
Turcgil Genellikle en çok Googleda arattığımız şeyler çıkıyor sanırım 🙈 bende kıyafet falan çıkıyor genellikle 🤦🏼♀️
Deletedmom23234 Turcgil Ya yok yalan 😁 bana ortası yırtık don reklamı çıkıyor sürekli ben napayım yırtık donu bu halimle 🤣
Merve6hg Deletedmom93428 YouTube reklamlarindan iyi . tobe yarabbim geçen gün Kur’an’ı Kerim dinlemek için açtım prezervstif reklamindan tut ic çamaşırı reklamina kadar vardı, şok oldum