sedaa_aa [silindi] ikimiz de çok istedik ama pandemi nedeniyle izin verilmemişti. O ilk anı görmeyi çok istiyordu ikinciye inşallah
Seda_nrr LalinMom bizim doktorumuzda aynısını söylüyor 😢 eşim ben korkmam bayılmam alın benide demesine rağmen izin vermiyormuş.Doktorumdan çok memnunum ama sırf bu yüzden değiştirmeyi düşünüyorum tek başıma ameliyata girmeye korkuyorum
LalinMom Seda_nrr Sezeryandn korkulacak bir şey yok max 15 dk da bebiş doğuyor . Bizde aynı şeyi söyledik ama çok kişi böyle söyledi ama bayıldılar diye uyardı
Minel355 [silindi] doktoruma sordum normal doğuma girebilir sezeryana giremez dedi ama ben sezeryanda olsa yanmda olmasını isterdim
AysezulalGvn leyla_ok ahahahhahaa aynı benim eşim aslan görünümlü kedicik sevdim bunu 🤣 kullanırım artık bende hahahaha
Hly3 [silindi] ben girmesini istiyorum ama eşim bu konuda biraz geri duruyor. Etkileneceğini söylüyor. Herkes bir olmuyor bünye olarak ama şu salgın döneminde yanınızda almayabilirler de
Zynpbyrm Anne_adayi33 medicalpark da neden doktor izin vermedi ??benim eşim girdi sizin hangi doktordu
Anne_adayi33 Dr. Ceren Ata Dinçer sezeryan kanlı bir ameliyat bayılanlar oluyor hem pandemi de var dedi o yüzden izin vermedi sizinki kimdi?